RUJANFEST NA BUNDEKU – ZABAVA SE VRAĆA U GRAD

  When:
  21/09/2018 – 30/09/2018 cjelodnevni
  2018-09-21T00:00:00+02:00
  2018-10-01T00:00:00+02:00

  Zagrebački Bundek  ove će godine postati poprište dobre zabave i izvrsne gastronomije, a sve zahvaljujući  Rujanfestu koji će na deset dana, od 21. do 30. rujna, u hrvatsku metropolu privući brojne posjetitelje.

  Da se radi o ambicioznom projektu, svjedoči brojka od 20 pozornica na kojima se mogu očekivati nastupi vrhunskih izvođača, više od 20 lokala, preko 100 izlagača, velik broj restorana i najveći zabavni park u kojem će moći uživati najmlađi.

  Čast otvorenja ovogodišnjeg festivala, 21. Rujna i prvog vikenda, pripala je legendi Halidu Bešliću i grupi Vigor, dok će na rock pozornici ”led probiti” popularni bend Tribute to Balašević s najvećim hitovima Đorđa Balaševića.

   U subotu dolazi još jedna legenda Željko Bebek, a za drugu generaciju tu je i Lexington Band. Nedjelja se prepušta našim najvećim zabavljačima Maji Šuput Mladenu Grdoviću. U rock pozornici nastupaju Najbolji tribute bendovi iz regije. Na ostalih 20 pozornica zabavljat će Vas više od 40 bendova za sve glazbene ukuse.

   Nakon prvog vikenda, dobra zabava se nastavlja već u četvrtak, 27. rujna, kada će se na pozornicu popeti Toni Cetinski te Tropico band. Za sve ljubitelje hitova Petra Graše, dobra vijest je ta da će ga uživo moći čuti u petak, dok je subota rezervirana za ”starog lava” Željka Samardžića Amadeus Band. Nastupom u nedjelju, ovogodišnji Rujanfest će, onako kako samo on to zna, zatvoriti sjajni  Mate Bulić.                                                                      

  Posjetitelji će moći uživati u ukupno više od 100 izvođača na 20 pozornica, u nastupima KUD-ova, radionicama salse, zdrave hrane i yoge, vinskoj cesti s više od 10 vinara iz cijele Hrvatske, kao i etno zoni, u kojoj će se održati predstavljanje obrta grada Zagreba i Zagrebačke županije.

   Očekuje se bogata i raznovrsna gastronomska ponuda iz raznih krajeva Lijepe naše, ali i susjednih zemalja koja se može pronaći u tzv. kućama.

  Od Slavonske kuće gdje možete probati  šarana na rašljama, kulen, čvarke, ljuti čobanac, fiš-paprikaš te slušati vrhunske tamburaše iz Osijeka do Zagrebačke kuhinje, Istarske kuće, i još 40 manjih ugostitelja, kao i ponude više od 80 vrsta piva iz raznih dijelova svijeta.

   Najmlađi, će uživati u najvećem zabavnom parku u Hrvatskoj i provozati se u ludim gusjenicama, okušati se u pilotiranju u simulatorima, ali i testirati granicu straha na najopasnijim spravama kao što su Ranger, Tepih…

   Ove se godine ulaz na festival do 19 sati neće plaćati, a nakon 19 sati naplaćivat će se 25 kuna. Više o Rujanfestu na www.rujanfest.com

  M.Z.

  Komentiraj

  komentari