Kod dizajna Joolz kolica koriste se održivi, organski i izdržljivi materijali!

29. listopad, 2022. –  Kada se roditelji osjećaju sigurno i  opušteno u svojoj novoj ulozi, roditeljstvo postaje posebna super moć. Baby Center i Joolz su brendovi običnih roditelja, roditelja koji će učiniti sve za svoje dijete. Uz pomoć brenda Joolz  želimo osnažiti i podržati novu generaciju roditelja,  dati im samopouzdanje i prostor da uživaju u roditeljstvu bez straha jesu li odabrali najbolji proizvod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Jeste li znali da na hrvatskom tržištu imamo ekološki osviještena i elegantna kolica te vrhunske dodatke koji pomažu roditeljima na njihovom putu? Kod dizajna Joolz kolica, pa i najmanjeg dijela, koriste se održivi, organski i izdržljivi materijali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Svako dijete zaslužuje odrastati u zdravom svijetu, zbog čega  Joolz, za svaka prodana kolica, posadi jedno drvo. Dok vaša beba izrasta u prekrasno ljudsko biće, vaše stablo raste u jednoj od prekrasnih šuma  Kolumbije.

Umjesto da plastične boce bacamo, recikliramo ih u lijepe, korisne stvari. Pretvaranjem stare reciklirane plastike u održive tkanine, Joolz stvara ljepši svijet za buduće generacije. Pakiranje Joolz proizvoda je još zanimljivije. Velike i male kartonske kutije mogu se višestruko iskoristiti – prvo raspakirate svoja kolica, a zatim ih pretvorite u kućicu za ptice, sobove ili svjetiljku. Nemojte bacati ambalažu. Pretvorite je u nešto posebno, učite djecu kako je  recikliranje bolje za okoliš, a i koliko je truda i radosti utkano u nešto što napraviš vlastitim rukama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Sva su Joolz kolica elegantna, ergonomska, visoko kvalitetna, laka za sklapanje i rukovanje. I naravno, pružaju visoku razinu udobnosti koja savršeno odgovara bebinim potrebama. Uz to, nudimo vam doživotno jamstvo na Joolz dječja kolica. Jednostavno registrirate svoja nova Joolz kolica u roku od šest mjeseci od kupnje i spremni ste uživati u bezbrižnoj šetnji cijeli život.

Novi Joolz Geo3

S Joolz Geo3 uživat ćete s djetetom bilo da se skitate gradskim ulicama ili prirodom. Cjelogodišnja zaštita u košari i veliki kotači čine terensku vožnju potpuno udobnom. Najjača i najprostranija dječja kolica Joolz spremna su rasti s vašom obitelji i nude ogromne mogućnosti proširenja. Pri kupnji dodataka možete ga brzo promijeniti u duo verziju za dvoje djece različite dobi. Uz to ima i najveću košaru za kupovinu na tržištu, koja ima teret nosivosti do 15 kg.

Joolz Aer s košarom

Uz Joolz Aer putujete na najlakši mogući način. Sa samo 6 kilograma, laka su za nošenje preko ramena, dok su vam ruke slobodne za brigu i držanje djeteta. U trenutku kada ih trebate, u samo nekoliko sekundi, slažu se u udobna kišobran kolica. Vrhunskog dizajna osiguravaju odličnu prozračnost i dovoljno prostora za potrepštine koje nosite sa sobom. Sada dolaze i s prostranom i udobnom košarom za kolica Joolz Aer

Ova i ostala kolica možete isprobati u  Baby Center trgovinama, ponudu i akcije za članove kluba Baby Center možete provjeriti ovdje.

Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima, nagradnim igrama  kao i tekućim aktivnostima.

Oglas

Komentiraj

komentari