MiniPolis, grad u kojem mali postaju veliki, ima novu atrakciju Majushka kućicu, a u nedjelju, 29.1. vas poziva na druženje s Majushkom!

Na samom ulazu u ovaj čaroban grad, nalazi se jedno pravo roza carstvo – Kućica Majushka. Svi smo, barem jednom u životu, poželjeli biti zvijezde i zasijati na pozornici, a u Majushka kućici je to moguće.

Od pravog backstage-a sa scenskim kostimima, kutka za šminku i prave pozornice s reflektorima i mikrofonom, sve se to nalazi u novoj kućici. Sva djeca su bila oduševljena ( a ni odrasli nisu sakrili oduševljenje).

29.1. od 17h nam se u prostorima MiniPolisa pridružuje i Maja Šuput, koja jedva čeka fotkanje i druženje s klincima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MiniPolis (@minipolis_zagreb)

Uživajmo zajedno u odličnoj atmosferi i dobroj zabavi u društvu djece i prijatelja uz slikanje s Majom, potpisivanje fotografija, zabavljanje u Majushka kućici gdje će se djeca moći okušati kao Showbiz zvijezde i Make-up artisti. Ne propustite ovu priliku za zajedničko i nezaboravno iskustvo!

Ovo je savršena prilika, da vaša djeca provedu nezaboravno vrijeme! Vidimo se u nedjelju i dan za obitelj provedimo zajedno. Povedite klince, dobru volju i nedjelja za pamćenje je zagarantirana. Nedjelja je dan za MiniPolis.

Detaljnije o programu možete saznati i na druzenje s Majushkom/ . Vidimo se.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari