Drage mame i tate poklanjamo pelene Pampers Premium Care

Pampers i dm pripremili su iznenađenje za mame u suradnji s Anamarijom Asanović: Poklon za mamu i najbolja njega za bebu recept su za dobro raspoloženje i u jesenskim danima

Već je dobro poznato da se dm i Pampers brinu o majkama te im redovito priređuju poklone i iznenađenja, a to potvrđuju i ove jeseni suradnjom s Anamarijom Asanović, dizajnericom koja je i sama nedavno postala majka. Ovog studenog kupnjom tri paketa pelena Pampers Premium Care u dm prodavaonicama mame na dar dobivaju dizajnerski kišobran Anamarije Asanović.

Samo pozitivne misli

Kako dolaskom hladnijih dana kišobran postaje ključni dodatak za svaku šetnju, bio je i logičan odabir za poklon mamama kojima su putem Pampersove Facebook stranice ponuđena tri dizajna. Mame su tako odabrale onaj s motivom kišobrana iz kojeg padaju srca uz poruku „positive vibes only“. Upravo taj dizajn bio je najdraži i samoj dizajnerici Anamariji Asanović:

„Ova suradnja u kojoj Pampers i dm brinu o majkama inspirirala me za dizajn s prigodnom porukom. Svojim mališanima želimo osigurati sve najbolje pa tako, naravno, kupujemo i Pampersice, a sada uz to dobivamo i poklon za sebe. Jednostavan recept za pozitivu i dobro raspoloženje – i za mame i za bebe.“

Uz brojne obveze, ali i želju da što više vremena provede sa svojom kćerkicom, Anamarija priznaje kako nije lako uvijek pronaći vremena za sve, pa tako najčešće zaboravi na sebe i baš zato je ovakva iznenađenja oduševljavaju.

I bebe će biti sretne

Baš kao što će majke oduševiti dizajnerski kišobran kao poklon, tako će i bebe biti oduševljene pelenama Pampers Premium Care i njegom s 5 zvjezdica koja pomaže njihovoj nježnoj koži da ostane zdrava. Riječ o najtanjim Pampersovim pelenama koje uz naprednu jezgru DryMax™ zadržavaju vlažnost i do 12 sati što ih ujedno čini i Pampersovim najsušim pelenama.

Dok napredni upijajući kanali brinu o suhoći, svilenkasti mekani površinski sloj te rastezljive strane omogućuju neometanu aktivnost djeteta. Kako bi dodatno olakšale život i mamama i bebama, pelene Pampers Premium Care imaju indikator vlažnosti koji mijenjanjem boje pokazuje kada je vrijeme za promjenu pelene.

A mi zahvaljujući Pampersu, poklanjamo dvjema mamama paket pelena Pampers Premium Care, veličine 5:)

Vi morate odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 21.11.2016.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “ PAMPERS”.

Nagradno pitanje: Koji dizajn kišobrana je odabran za poklon mamama koje kupe Pampers pelene?

Odgovor pronađite pažljivo čitajući tekst gore:)

Uvećajte si šansu za dobivanje Pampersica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati, lajkati i podijeliti!

Sretno svim mamama, tatama, bakama, djedovima…..!

21.11.2016. Hvala svima na sudjelovanju!

 A Pampersice ovog puta idu u Koprivnicu Suzani Kišiček i jednom tati u Mali Lošinj Josipu Komadini!

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar