HTI konferencija (Health Tourism Industry)

  When:
  01/03/2018 – 03/03/2018 cjelodnevni
  2018-03-01T00:00:00+01:00
  2018-03-04T00:00:00+01:00
  Where:
  Zagreb
  Hotel Westin

  HTI konferencija HTI (Health Tourism Industry) će od 1. do 3. ožujka u hotelu Westin u Zagrebu biti domaćin za preko 400 sudionika iz više od 40 zemalja te okupiti najrelevantnije svjetske stručnjake iz područja zdravstvenog turizma. Centralni sadržaj konferencije je B2B skup „Buy Croatia – zdravstveni turizam“ na koji dolazi 50 kupaca zdravstvenih usluga iz Europe i svijeta, a kojeg Hrvatska turistička zajednica organizira u partnerstvu s HTI konferencijom.

  Potvrđen je dolazak i predstavnika najvećih globalnih osiguravatelja – Cigna, United Health Care i Protecti. Poznato je da su osiguravajuće kuće najveći kupci usluga u zdravstvenom turizmu, a njihov će dolazak zasigurno potaknuti i interes domaćih osiguravatelja za područje zdravstvenog osiguranja u turizmu.

  Na destinacijskim forumima “How to do business with?” u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom bit će predstavljene mogućnosti poslovanja s velikim brzorastućim tržištima Rusije i ostalih CIS zemalja, Kine i Bliskog Istoka. Realizaciji foruma doprinijeli su HTI predstavništvo u Rusiji, CSEBA – Chinese Southeast European Business Association te Ruska Medical Tourism Agencies Association, a nastavno na strane investicije iz navedenih zemalja u Krapinskim toplicama, na Malom Lošinju, u Istri i drugim hrvatskim destinacijama.

  CIGNA će biti i domaćin zatvorenog skupa – 2. EHTI Leaders Summit na kojem će se sastati
  visoki predstavnici državnih i drugih javnih institucija Europe s ciljem stvaranja sinergije za
  promicanje Europe kao destinacije zdravlja.
  Ovogodišnja konferencija održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te Ministarstva turizma i Mnistarstva zdravstva i uz podršku ostalih partnera: HGK, HTZ, TZZG, HLK, EHTTA, ESPA, Medical Tourism Association, ILHA, CIGNA Deloitte, Poliklinika Bagatin, Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion, Energy Clinic, M+ Agency i Mercedes.

  Više saznajte na https://sretnamama.hr/pocetak-hti-najvece-europske-konferencije-zdravstvenom-turizmu-blize/

  Komentiraj

  komentari