Istra & Craft Beer Festival manifestacija malih i nezavisnih pivovara

  When:
  04/10/2018 – 07/10/2018 cjelodnevni
  2018-10-04T00:00:00+02:00
  2018-10-08T00:00:00+02:00

  Zagreb, 23. kolovoza – Male, nezavisne i craft pivovare okupit će se ove jeseni u Poreču na novom Istra & Craft Beer Festivalu.

  Događaj koji će privući brojne ljubitelje omiljenog pića od ječma i hmelja održat će se od 4. do 7. listopada na porečkoj rivi u „pop up“ pivnici uz more, a osim kvalitetnog piva festival u Poreč dovodi izvrsne domaće rock bendove i ukusne zalogaje koji se savršeno sljubljuju s pivom.
  Na festivalu će se predstaviti više od 15 domaćih malih, nezavisnih i craft pivovara čija imena donosimo uskoro. Pivovara domaćin ove pivske manifestacije je Istarska pivovara, vodeća regionalna pivovara, također mala i nezavisna. Ovakav spoj pivske craft scene s malim i nezavisnim pivovarama je novost na pivskoj festivalskoj sceni, te se upravo pri HGK formirala i Grupacija malih nezavisnih pivovara koje će na ovakav način skupa djelovati. Osim domaćih pivovara, na festivalu će se predstaviti i nekoliko stranih malih i nezavisnih pivovara sa svojim pivskim brendovima.
  Na festivalsku pozornicu će u glazbenom dijelu programa 5. listopada najprije stati Let 3, dan kasnije omiljeni splitski bend TBF, a treći, zadnji dan festivala nastupit će Letu Štuke i Hladno pivo.
  Program festivala počet će već 4. listopada promocijama piva i nagradnim igrama kod porečkih ugostitelja, a iste večeri će i Valamarov restoran Spinnaker biti domaćin Spinnaker Gourmet Stage večere gdje će posluživati vrhunske specijalitete uparene s craft pivima.
  Jedan od organizatora ovog velikog pivskog događaja u Istri je Jakov Kolega koji je craft beer festivale pokrenuo u Zadru, Dubrovniku i Zagrebu, glavni sponzor Valamar Riviera, a pivovara domaćin Istarska pivovara. Projekt podržavaju i Turistička zajednica Grada Poreča, Grad Poreč i Turistička zajednica Istarske županije.
  Organizatori će sve informacije o Istra & Craft Beer Festivalu objavljivati na službenoj web stranici festivala www.istracraftbeer.com i na društvenim mrežama gdje će ljubitelji piva uskoro moći pronaći popis svih gostujućih pivovara i vrsta piva, kao i opis ponude street food delicija.
  M.Z.

  Komentiraj

  komentari