Najbolja zabava je na “KANTUNI”-Rab

  When:
  03/08/2018 – 07/08/2018 cjelodnevni
  2018-08-03T00:00:00+02:00
  2018-08-08T00:00:00+02:00

  Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 3. sve do utorka 7.08. – svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati – vidimo se na KANTUNU!

  Ništa ne govori bolje o uspjehu ove kulturno-turističke manifestacije od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na “Kantunu”.

   “Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!”, jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole – Verone. Niti gosti niti Rabljani ne skrivaju oduševljenje ovom manifestacijom. I što vam onda drugo preostaje nego doživjeti “Kantune” i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba – poručuje Vedran Galić iz G.A.D. PRODUKCIJE, agencije koja stoji iza ovog, kao i iza drugih inovativnih kulturno-turističkih projekata poput “Dvorišta” na Gornjem gradu u Zagrebu ili “Placa Mljaca” na Trešnjevačkom placu.

  Posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji – sve to i još puno više očekuje nas od ovog petka na “Kantunima”. A kada tome dodamo fantastične vokale Ivane Galić i Lu Jakelić, sjajnu mladu pjevačicu Anu Bustruc iz showa The Voice te glazbene senzacije Double Jam i Loud & Found, nema sumnje – autohtona i posebna, najbolja urbana zabava očekuje nas na Rabu!

  Od 3. do 7. kolovoza uživajte “od kantuna do kantuna” – Vidimo se na KANTUNU!

  M.Z.

  Komentiraj

  komentari