Započela tradicionalna šetnja ispod kišobrana

  When:
  27/07/2018 – 02/08/2018 cjelodnevni
  2018-07-27T00:00:00+02:00
  2018-08-03T00:00:00+02:00

  Čakovec, 30. srpnja 2018. – „Najljepšom obiteljskom pričom“ Mirka Švende Žige i vatrometom, započelo je 54. po redu Porcijunkulovo, a trajat će do 2. kolovoza i završiti spektakularnim koncertom Tonya Cetinskog. čakovečka tradicionalna manifestacija prvi put je uvrštena u Top događanja Hrvatske.

  Nakon šetnje ispod tisuća prepoznatljivih šarenih kišobrana, u subotu je poslije talentirane Zsa Zse održala koncert glazbena diva Nina Badrić, a u nedjelju nakon Malog MEF-a, legendarni Žera i Crvena jabuka. Osim koncerata, za posjetitelje su organizirane dječje igraonice i radionice, pričaonice, umjetničke izložbe, prezentacije i promocije specifičnih djelatnosti te, naravno, ukusna lokalna hrana i pića. Više od 300 izlagača garancija je dobre zabave i sadržaja za svačiji ukus.

  Prije velikog finala, na pozornicu još dan za danom dolaze 4 tenora, Massimo i Zvonko Bogdan, za koje će publiku zagrijavati Nocturno by Oliver, Pastiri i TS Frikovi, a netom prije Tonyja Cetinskog sviraju Genova i Marko Kutlić.

  Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač je poručio: „Vjerujem da ćemo i ove godine dokazati kako je u jeku turističke sezone na obali moguće organizirati kontinentalnu manifestaciju koji bilježi rekordnu posjećenost. Na ovogodišnjem Porcijunkulovu nastupaju najveće zvijezde Hrvatske i regije, a poučeni dobrim iskustvom produžili smo trajanje manifestacije za jedan dan kako bi što veći broj posjetitelja kreiralo nezaboravne uspomene ispod naših šarenih kišobrana.“

  M.Z.

  Komentiraj

  komentari