Kaufland ponovno donirao zaštitne maske djeci

S obzirom na rast brojeva novo zaraženih građana i s ciljem brže stabilizacije života u potresom pogođenim područjima Kaufland je ponovno donirao dječje jednokratne maske školarcima iz partnerskih Kaufland škola voća i povrća i zdravstvenim ustanovama.

Ovoga puta trgovački lanac donirao je gotovo 400.000 dječjih maski. Donacija je tako došla do djece iz tri hrvatske županije u kojima je nakon potresa od 29. prosinca 2020. godine proglašeno stanje katastrofe.

„Važno nam je da ne zaboravimo na najranjiviju skupinu našeg društva u trenutno još uvijek vrlo osjetljivom području naše zemlje. Ovom donacijom želimo podsjetiti na to da nije dovoljno djelovati samo direktno nakon krize, već podršku trebamo pružati i u kasnijim fazama oporavka potresom pogođenog područja. Nama je u Kauflandu izuzetno važno zdravlje mališana u Hrvatskoj, stoga vjerujemo da ovim znakom pažnje bitno možemo utjecati na njihovu sveukupnu dobrobit i zaštitu“, objasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.

Podsjećamo, kroz dugogodišnji projekt „Kaufland škola voća i povrća“ ovaj trgovački lanac svaki tjedan djeci u 42 javne osnovne škole i 12 ustanova s redovitim i posebnim programima za djecu s teškoćama u razvoju diljem Hrvatske donira svježe voće i povrće. Osim toga je petu godinu zaredom bio glavni sponzor humanitarne utrke UNICEF-a „Mliječna staza“, a u pripremi je i sad već tradicionalna, božićna donacija Kauflanda našim najmlađima. Više informacija uskoro.

Oglas

Komentiraj

komentari