Koja će postati Kraljica Zagreba?

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 8. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Pod pokroviteljstvom grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor „Kraljica Zagreba.

Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ natjecat će se za vodeću titulu Kraljice Hrvatske u hotelu Lone u Rovinju na finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote te prvog i jedinog za kojeg je najpoznatija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku degustirati i aperitive „Incanto“, uz koje će biti ponuđene Kraševe delicije.

Djevojke će se predstaviti u svečanim i zavodljivim haljinama svjetskog brenda Sherri Hill,  prelijepim i raskošnim vjenčanicama poznatih brendova Ronald Joyce i Victoria Jane salona Analuna,  kupaćim kostimima modne kuće Pletix te u casual izdanju, u kojem će nositi haljine i tunike  dizajnerice Katarine Mamić, uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Posebno vrijedi istaknuti da će djevojke nositi i nakit od pravih dijamanata brenda EPL Yakutian Diamonds. Brigu o ljepoti i zdravlju natjecateljica vodi centar za estetsku medicinu Medikol. Za frizure će se pobrinuti Lea Bikić iz frizerskog salona GT,  a za šminku je zadužena poznata vizažistica Marina Mamić. Cjelokupnu svečanost će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica, a između biranja pobjednice zapjevat će popularna pjevačica Lidija Bačić, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Posjetitelji će tako uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje u Matis Absolut Lounge Baru, gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti, a uzvanici će imati priliku probati torte i kolače najpoznatije zagrebačke slastičarnice Vincek. Stoga rezervirajte datum 08.05., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti! Ulaz je slobodan, uz obaveznu rezervaciju na info@kraljica-hrvatske.hr.

Foto: Bojan Zibar

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari