Magazin Zagreb moj grad proslavio 10-tu godišnjicu

U svečanom raspoloženju, u Palači Dverce obilježeno je 10 godina izlaženja magazina Zagreb moj grad. Kako je istaknuo u uvodu doajen hrvatskog novinarstva gosp. Ante Gavranović, ovo je jedini dugovječni magazin u kojem nema senzacionalizma i skandala, osim onih koji su obilježili davnu povijest Zagreba, ali ima puno ljubavi prema našem gradu.

Zahvalnost urednici i svima zaslužnima za ovako kvalitetno praćenje Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti istaknuo je njen predsjednik, akademik Zvonko Kusić, koji je ujedno naglasio nadu da će ovaj magazin postati i svojevrsni udžbenik obzirom da osim povijesnih pregleda prati i sva suvremena događanja u gradu.

„Grad nisu samo događaji, kulturne i arhitektonske znamenitosti, grad su prije svega ljudi, a upravo o njima piše svaki broj magazina Zagreb moj grad“, istaknula je izaslanica gradonačelnika grada Zagreba, gđa. Jelena Pavičić Vukičević, uz uvjerenje da će se u budućim brojevima magazina naći i mnogi gosti ovogodišnje proslave.

Podršku urednici gđi. Biserki Rajković Salata uz želju da magazin bude još uspješniji svojom su nazočnošću svečanoj proslavi dali i brojni prijatelji i naši eminentni sugrađani poput. glumca Krune Šarića, televizijske legende Milke Babović, skladatelja i dirigenta Alfi Kabilja, omiljene televizijske voditeljice Željke Fattorini, liječničkog bračnog para Eljuga, gosp. Mate Granića sa suprugom, Aleksandra Tolnaurea predsjednika Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske, Budimira Lončara,  akademika Tonka Maroevića, Milana Vuković Runjić, bivši i sadašnji suradnici magazina, te mnogih drugih.

Oglas

Komentiraj

komentari