Nova iskutva na tanjuru doživite na zagrebačkim ulicama pod palicom Jeffreya Velle

Svi koji su u potrazi za vrhunskom kuhinjom izvan strogog ambijenta restorana odgovor mogu pronaći u  bistrou i cafe baru Oranž Streets. Popularno odredište brojnih Zagrepčana u samom centru grada već nekoliko mjeseci nudi sezonske jelovnike i kombinacije koje će zagolicati nepca svih poklonika ukusnih zalogaja.

Jeffrey Vella poznat domaćoj, ali i svjetskoj javnosti –  chef kojemu ne nedostaje inspiracije jer osim ljubavi prema poslu uvijek na raspolaganju ima i svježe namirnice.

Novi jelovnici Oranž Streetsa donose novo ruho „svakidašnjih“ sastojaka kao što su jaja, pršut i sezonsko povrće. No, upravo je u tome tajna Jeffreya Velle, koji iz namirnica koje pronalazimo u brojnim kuhinjama iz dana u dan stvara inovativna jela prepuna boja, mirisa i sofisticiranih okusa. Vještom pripremom i dodatkom nekog umaka ili mirodije chef Vella jelima kao što su burger ili pileća krilca donosi novi šarm i izazovnost.  chirozo ili creme fraiche, uz čiji okus u trenutku možete zaboraviti da se nalazite samo nekoliko metara od vreve tramvaja.

Kad se zaputite Ilicom, stanite kod Margaretske i iskustite vrhunsku kuhinju ovog kulinarskog virtuoza jer uz okus kobasica chirozo ili creme fraiche ćete zaboraviti da se nalazite u Zagrebu!

A.M.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari