Održana Čakulaonica u prosincu uz Ćirine savjete

Zagreb, 20. prosinca 2017. – Poruku za naše roditelje da im se dijete bavi sportskim aktivnostima bez obzira koja vrsta sporta bila u pitanju, poručio je naš najpopularniji nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević. „Dijete koje se bavi nekom aktivnošću razvija bitnu sociološku komponentu, nezamislivo je da se sport uskrati bilo kojem dijetetu.“, poručuje Ćiro Blažević.

Zadnja Čakulaonica u 2017. godini protekla je u ugodnom druženju, a roditeljima je  Zvijezda d.d. osigurala bogate prigodne poklone pune najprodavanijih Zvijezdinih proizvoda koji će svakom roditelju dobro doći u ovo blagdansko vrijeme kada se prave zamamne kreme za kolače i mnoge druge slastice kako slatke tako i slane za koje je bitno, a što drugo doli kvalitetnih domaćih proizvoda.

„Zahvaljujem svim roditeljima koji su ove Čakulaonice obogatili svojim iskustvima i svima kompanijama koje su nas podržavale tokom cijele godine. Želim svima ugodne blagdane, sretan Božić i puno zdravlja, uspjeha i veselja u novoj 2018. godini!“, poručila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

A.M.K.

 

Oglas

Komentiraj

komentari