Poduzetnički sajam Kongresa poduzetnica 2018 – iznimno tražena manifestacija za promociju i prodaju proizvoda i usluga žena u poduzetništvu

Drugi po redu Poduzetnički sajam u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr održat će se u sklopu Kongresa poduzetnica (www.kongres.poduzetnica.hr) planiranog na Dan žena, 08. ožujka 2018.

Poduzetnički sajam kao sastavni neformalni dio Kongresa poduzetnica jedan je od najpopularnijih sadržaja naše krovne manifestacije, na kojoj je primjerice ove godine tridesetak poduzetnica i poduzetnika uspješno predstavilo, ali i prodavalo svoje proizvode i usluge. Poduzetnički sajam održat će se na istom mjestu gdje i Kongres poduzetnica 2018 – u City centru Plaza (bivši Hypo centar) u Zagrebu na gotovo 700 četvornih metara površine za prezentaciju i prodaju poduzetničkih proizvoda i usluga.

Među prvima na Poduzetnički sajam Kongresa poduzetnica 2018 prijavila se mlada poduzetnica Jelena Bikić, vlasnica obrta za proizvodnju prirodne kozmetike Silvan. Silvan se proizvodi u malom mjestu Kljaci pokraj Knina, a okosnicu poslovnog projekta ove mlade poduzetnice čine proizvodi s kojima će se i predstaviti na sajmu 08. ožujka 2018: sapun od aktivnog ugljena s čajevcem, sapun od kokosa s morskom soli i jojobom te sapun koji je u nastanku kao dio projekta s Turističkom zajednicom grada Dugopolja, te je osmišljen kao suvenir Dalmatinske zagore. Svi proizvodi dolaze u eko originalnom dizajnu pakiranja.

Drugi puta na sajmu će se predstaviti poduzetnica Nikolina Ćorković, mlada inovatorica i iznimno kreativna poslovna žena čija je tvrtka registrirana u mjestu Rešetari kod Nove Gradiške. Kongres poduzetnica iskoristit će kako bi više od šesto nazočnih koliko se očekuje na manifestaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra 08. ožujka 2018., za predstavljanje svog jedinstvenoig branda – MOVEMES, pomične elektrostatičke naljepnice. Ove posebno dizajnirane naljepnice, koje su izvorni hrvatski proizvod, ne sadrže ljepilo, te prijanjaju na sve čiste i glatke površine pomoću statičkog elektriciteta.

Drugi puta na Poduzetničkom sajmu predstavit će se i Rosa Ferinčević, iznimna poduzetnica, inovatorica i osvajačica brojnih priznanja na međunarodnoj razini za svoje proizvode koje je sama osmislila i stavila na tržište.  Ova samozatajna i angažirana poduzetnica, vlasnica tvrtke MarinaLab opus d.o.o i istoimene tvornice za proizvodnju kozmetike, dodataka prehrani  te medicinskih proizvoda iz Kupinečkog Kraljevca, predstavit će se širokom paletom sadržaja na Poduzetničkom sajmu.

Prvi puta na Poduzetničkom sajmu sudjeluje i Goran Ladišić, inovator i poduzetnik iz Zagreba koji će svim posjetiteljicama i posjetiteljima Kongresa poduzetnica 2018 predstaviti svoj Freewa projekt. Riječ je o aplikaciji i eko boci, jedinstvenom hrvatskom proizvodu za cijeli svijet, koji je između ostaloga namijenjen i za korporativne poklone, poklone zaposlenicima i svima drugima. Ovaj jedinstveni proizvod dobitnik je mnogih priznanja i nagrada. Od svih dosadašnjih pobjeda na raznim natječajima (SFZGB, Pokreni nešto svoje, Bled Water Festival, ….) iznimno je priznanje i hrvatskog natjecanja Central European Startup Awards kada je Freewa izabrana kao startup s najvećim društvenim utjecajem u Hrvatskoj, čime će našu državu predstavljati na izboru start up-ova Srednje Europe.

Po prvi puta na Poduzetničkom sajmu sudjeluje i umjetnica Maja Vukina Bogović, vlasnica Cityartstudia iz Zaboka. Diplomirala je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, 2010. godine diplomirala je naFilozofskom fakultetu u Zagrebu smjer bibliotekarstvo. 2000. godine bila je dio tima u Tiskovnoj radnji Gutenberg muzeja, te je radila na temu „Gutenberg 2000“ u Mainzu. Provela je studijski semestar na Indiana University of Pennsylvania gdje stvara svoj diplomski rad. Sudionica je RomArt biennala 2017. Živi u Klanjcu, a bavi se umjetničkim slikanjem, što će i predstaviti na Poduzetničkom sajmu.

Svi zainteresirani za sudjelovanje, prodaju i promociju svojih proizvoda i usluga na Poduzetničkom sajmu Kongresa poduzetnicxa 2018. koji će se održati 08. ožujka mogu se prijaviti na info@poduzetnica.hr

Sve informacije o sajmu možete dobiti i na broj mobitela: 091 519 09 23.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari