VAUlentinovo & MIJAUlentinovo u Noinoj Arci!

Noina Arka, najstarija hrvatska udruga za zaštitu životinja, poziva vas na VAUlentinovo & MIJAUlentinovo koje će se održati 15. i 16. veljače 2020. od 10 do 16 sati, Franjčevićeva ulica u mjestu Dumovec.

Kakav bi to praznik ljubavi bio bez onih divnih dlakavih stvorenja koja nas bezuvjetno vole!? Upravo zato Noina Arka obilježava Valentinovo s napuštenim životinjama koje, unatoč tužnim pričama, znaju samo bezuvjetno voljeti.

Svi posjetitelji imati će priliku upoznati štićenike Noine Arke i prošetati ih oko prihvatilišta. Tu će biti i volonteri Noine Arke koji će brinuti da svima bude ugodno i koji će rado podijeliti priče o njuškama:). Biti će pripremljena i tombola, humanitarna prodaja artikala za pomoć životinjama, photo-booth za nezaboravne fotke i slatke zalogaje za okrijepu. Dobro došli su svi, bez obzira na godine – jer ljubav prema životinjama ne poznaje granice.

U suradnji s tvrtkom BOLT pripremiti će se posebna ponuda za pomoć životinjama koja će se detaljno predstaviti na Facebook stranicama na samo Valentinovo. U međuvremenu,svi građani mogu iskoristiti popust od 30 kuna na svoju prvu vožnju Boltom ako upišu kod za popust – NOINA30.

Provedite vikend u društvu slatkih čupavaca, poklonite im malo pažnje i oni će vam ispuniti srce. A možda vam se dogodi i ljubav na prvi poged 😊

Do prihvatilišta Noine Arke u Dumovcu jednostavno se može doći automobilom (od izlaza Poslovna zona Rugvica samo pratite putokaze za Dumovec; par minuta vožnje) ili direktnom autobusnom linijom broj 276 s Kvaternikova trga (autobusna stanica je ispred prihvatilišta).

Noina Arka je najstarija udruga za zaštitu životinja u Hrvatskoj, osnovana 1983. godine. Tijekom 37 godina, kroz Noinu Arku prošli su desetci tisuća napuštenih, ranjenih i zlostavljanih životinja koje volonteri svakodnevno obilaze, hrane, čiste i izvode u šetnju.

Oglas

Komentiraj

komentari