World in the city od danas i u Zagrebu

Zahvaljujući suradnji Hrvatske udruge mladih i internacionalne studentske organizacije AIESEC, projekt pod nazivom World in the city jučer je službeno otvorio vrata građanima Zagreba koji žele učiti strane jezike od izvornih govornika.

Kroz idućih pet tjedana svatko će moći usavršiti ili učiti strani jezik kroz rad s volonterima iz raznih dijelova svijeta – Novi Zeland, Rusija, Ukrajina, Kanada, Italija… Projekt je namijenjen svima u Zagrebu koji žele učiti neki strani jezik, ali ujedno upoznati i razmjenjivati informacije o tuđoj, ali i svojoj kulturi i načinu života u zemlji iz koje dolaze.

Andrea Savić, predsjednica u organizaciji AIESEC, ističe kako je glavni cilj ovog projekta poboljšanje edukacije na viši nivo.„Svijet postaje globalno selo, a mladi ljudi ne pričaju strane jezike zbog toga što je edukacija koja se nudi nedovoljna ili je preskupa. Pokušavamo približiti edukaciju široj populaciji.“, ističe Andrea.

Interaktivne radionice, predavanja i ostale zanimljive sadržaje smišlja izvorni ili iskusni govornik ponuđenog jezika. U realizaciji projekta, uz HUM i AIESEC, pridružila se i Prva gimnazija u Zagrebu, škola stranih jezika Polyglotte Intitute, te mnogi drugi. Cijena za svih pet tjedana je 120 kn po jeziku. Datum održavanja je od 18.01.2016.-19.02.2016., na lokaciji Ulica Frane Petrića 4/3.

Kristina Rep

Oglas

Komentiraj

komentari