Dubrovnik EXPO 22 postaje centralno mjesto na kojem se mladi iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja imaju priliku informirati i inspirirati te  dobiti ideje za budućnost

Nakon što je prošle godine nadmašio sva očekivanja i nametnuo se kao “refrentna točka” na kojoj mladi iz Hrvatske i susjednih zemalja prikupljaju najvažnije informacije o svom daljnjem školovanju i profesionalnom razvoju, početkom studenog nas očekuje DUBROVNIK EXPO 22.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dubrovnik EXPO (@dubrovnik_expo)

U hotelu Rixos Premium Dubrovnik 3. – 5. studenog na jednom mjestu po drugi put će se okupiti obrazovne institucije, srednje škole, centri izvrsnosti, gospodarstvenici, europske institucije i nadležna ministarstva. Kao i prvi DUBROVNIK EXPO i ovaj organizira Centar za karijere mladih Dubrovnik, ali ove godine u proširenom izdanju kao centralni događaj međusektorske suradnje u području obrazovanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dubrovnik EXPO (@dubrovnik_expo)

Da jesen u Dubrovniku nikada nije bila uzbudljivija najbolje nagoviješta program koji vas očekuje u tri dana održavanja DUBROVNIK EXPO-a, pa će se tako kroz prva dva dana, mladi iz Hrvatske, ali i Crne Gore i Bosne i Hercegovine moći na interaktivan način upoznati s prilikama koje nude poslodavci, obrazovne institucije i europske inicijative. Prvog dana događaja održat će se čak dvanaest panel rasprava, jedna radionica i dva samostalna predstavljanja tvrtki. Drugog dana konferencije očekuje nas pet panel rasprava, tri samostalna predstavljanja izlagača i dvije radionice. Treći i posljednji dan EXPO-a posvećen je umrežavanju dionika odnosno institucija, tvrtki i centara izvrsnosti putem jedinstvene networking aplikacije izrađene u suradnji s agencijom CoreEvent.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dubrovnik EXPO (@dubrovnik_expo)

Na DUBROVNIK EXPO-u, ove godine vas očekuje i Gastro zona koja će ugostiti ponajbolje hrvatske tvrtke, te izlagače iz područja gastronomije koji će prezentirati i predstaviti svoje proizvode i rad kroz izložbeno- degustacijski dio događaja.

Kako je osim učenja, sastavni život svakog studenta stvaranje uspomena kroz dobru zabavu i sklapanje novih prijateljstava, ono što će zasigurno razveseliti sve mlade jest da će se osim izlagačkog prostora, u Chill zoni ponuditi pregršt zabavnog i interaktivnog sadržaja, a gala večera za izlagače, izleti ili zabava za maturante u poznatim Lazaretima nešto je što se ne propušta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dubrovnik EXPO (@dubrovnik_expo)

Budući da je ova godina Europska godina mladih, EXPO će u suradnji s generalnim partnerom, Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, predstaviti digitalne, zelene, inkluzivne programe, programe mobilnosti i razmjene mladih. Predstavit će se i inicijative Europske komisije, Europskog Parlamenta, Agencije za mobilnosti, kao i programi EU, Eurodeska i brojnih drugih inicijativa i udruga putem interaktivnih izazova i zadataka unutar EU zone EXPO-a, a najbolji su u mogućnosti osvojiti i vrijedne nagrade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dubrovnik EXPO (@dubrovnik_expo)

Predsjednik Centra za karijere mladih Dubrovnik, Marko Žmirak je istaknuo: ‘Ponosan sam na činjenicu da postavljamo Dubrovnik kao centralno mjesto gdje mladi iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja imaju priliku informirati se i aktivno sudjelovati u EXPO-u koji pomiče granice. DUBROVNIK EXPO čini mladi tim koji je u proteklih godinu dana stvorio sadržaj koji je edukativan, inovativan i dinamičan, a ima za cilj pružiti jednake prilike mladima za osobni, društveni i profesionalni razvoj.’

Partneri događaja su Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Agencija za mobilnosti i programe EU, Eurodesk , Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, Hrvatska gospodarska komora, Grad Dubrovnik, Dubrovačko- neretvanska županija, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Libertas Dubrovnik, Društvo prijatelja dubrovačke starine i Dubrovački muzeji.

Više informacija je dostupno na službenoj internetskoj stranici dubrovnikexpo.hr i profilima na društvenim mrežama.

Oglas

Komentiraj

komentari