30 ideja za nezaboravan dan s djecom!

Zagreb, 15. siječnja 2021. – Kako bi obitelji potaknuo na provođenje kvalitetnog vremena sa svojim najmlađim članovima, Dječji vrtić Čigra osmislio je kartice 30 ideja za nezaboravan dan s djecom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dječji vrtić Čigra (@djecji_vrtic_cigra)

Slične kartice svaka obitelj može napraviti sama. Kartice mogu sadržavati aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Takve kartice djeci pružaju razvojnu potporu, obiteljsko vrijeme čine edukativnim i zabavnim te zbližavaju članove obitelji.

„Djecu vrtićke dobi dobro je uključivati u što više raznovrsnih aktivnosti. U opuštenoj obiteljskoj atmosferi dijete kroz igru najbolje i najbrže uči. Zato smo osmislili kartice koje će polaznicima našeg vrtića i njihovim roditeljima dati dobre ideje što raditi zajedno. Roditelji koji će stvarati vlastite kartice, na kartice mogu napisati i ono što su oni radili u djetinjstvu, te neke nove aktivnosti koje kod djeteta razvijaju vještine potrebne za budućnost“, kazala je Vedrana Džanić, osnivačica Dječjeg vrtića Čigra.

Otvaranje kartice daje efekt iznenađenja, a oni koji se njima služe, sami mogu stvoriti dodatna pravila za njihovo korištenje. Roditeljima kartice mogu poslužiti i kao pomoć u planiranju vikenda.

Među idejama koje su ispisane na karticama, su Dan zdravih sokova, Dan rime, Turistički dan, Dan matematike u kuhinji, Dan početnog slova, Dan frizura, Talent show i Dan za zamjenu uloga.

Kartice Dječjeg vrtića Čigra nisu u slobodnoj prodaji. Vrtić ih je osmislio u sklopu projekta Unaprjeđenje usluga Dječjeg vrtića Čigra koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Oglas

Komentiraj

komentari