5 osnovnih stvari za tvoj ruksak!

Ljetni praznici su gotovi, vjerojatno jedeš svoj zadnji sladoled, hvataš posljednje zrake sunca i maksimalno iskorištavaš ostatak slobodnog vremena. Neki od vas možda umiru od dosade i ne mogu dočekati da školska zvona ponovno počnu zvoniti. Kako god bilo, najbolje što možeš napraviti je da dobro pripremiš sebe i svoj ruksak kako bi se sve prošlo s lakoćom i bez stresa.
Popis s osnovnim stvarima koji je pripremila Intimina, pomoći će ti da izdržiš baš svaki dan ove školske godine.

Školski pribor – apsolutni “must have” na našoj listi. Jedna od najboljih stvari da se malo lakše vratiš u školski “mode” je šoping. Znaš da jednostavno moraš započeti predavanja sa stilom. S novim bilježnicama, blještavim olovkama i ostalim trendi dodacima zasigurno ćeš lakše napisati sve eseje.
Slušalice – najbolji način na koji možeš započeti prvi dan školske godine je da staviš slušalice, poglasniš najdraži ljetni hit i prošećeš hodnicama kao prava diva. Osim toga, slušalice su potrebne svim učenicima jer pomažu da se opuste nakon cjelodnevnog učenja ili u pauzama između predavanja.
Boca za vodu – pravilna hidratacija ključna je da ostaneš svježa i poletna čitav dan. Možeš
ubaciti i nekoliko kriški limuna ili najdražih bobica i uživati u svojoj posebnoj “vitaminskoj bombi”.
Menstrualna čašica – ne želiš da te mjesečnica iznenadi dok ponosno nosiš onu skupu haljinu za koju si tako naporno radila ovih praznika. Čašice su najbolja zamjena za uloške i tampone, a Intimina nudi širok izbor specijalno dizajniranih čašica za žene svih godina. Izaberi između klasičnih Lily Cup čašica, ili novih, inovativnih Lily Cup One i Ziggy Cup.
Polaroid – osamdesete su totalno in, i baš zato bi trebala imati svoj vlastiti mini polaroid i stvarati uspomene svih dobrih trenutaka koje ćeš imati ove školske godine – i čuvati ih zauvijek.

Sretno u novoj školskoj godini!

Oglas

Komentiraj

komentari