Avène predstavlja Eau Thermale Avène Cicalfate+liniju: inovativni farmakološki pristup za još bolje rezultate, brže djelovanje i trenutno umirenje kože

26. studeni 2020 – Kuhinjske ozljede, hladnoća, toplina, tetovaže, novi kozmetički proizvodi i agresivni tretmani, provjereni kozmetički proizvodi koji su nam odjednom prestali odgovarati, razne alergijske reakcije, a u doba pandemije čak i prekomjerna higijena: svakodnevni život ostavlja itekakav trag na našoj koži, pa joj je prijeko potrebna pomoć.

Prije gotovo 20 godina stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène razvili su strast upravo za tim kompleksnim mehanizmom: kako ubrzati zarastanje rana i pružiti nadraženoj koži toliko potrebno umirenje? Njihov odgovor još od 2001. godine je Cicalfate, prva Eau Thermale Avène linija za obnavljanje kože: broj jedan u ljekarnama[1] te krema koju najviše propisuju liječnici i dermatolozi[2], zahvaljujući čemu se svakih 5 sekundi negdje u svijetu proda Cicalfate krema[3]. No u Dermatološkim laboratorijima Avène potraga za novim rješenjima za njegu osjetljive kože nikad ne prestaje, pa nam tako stiže Cicalfate + linija proizvoda, koja će otvoriti novo poglavlje u pristupu obnove kože i to s 30 posto više uspješnosti.[4]

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eau Thermale Avène (@eauthermaleavenehrvatska)

Promjena paradigme u pristupu obnovi kože

Do sada je Eau Thermale Avène pristup obnovi kože bio uglavnom mehanički: svodio se na zaštitu iritacije proizvodom koji ima učinak zavoja i privlačenje čimbenika rasta oko oštećenog područja kako bi se ubrzala obnova kože. Nova saznanja o potencijalu liječenja rana koje imaju bakterije prisutne u našem organizmu nadahnula su istraživače Dermatoloških laboratorija Avène da primjene taj model na koži, a konačni rezultat je Cicalfate+: prva linija za obnovu kože s postbiotičkim djelatnim sastojkom [C+-Restore]™, dobivenim iz  Avène termalne izvorske vode. Riječ je o metabolitu dragocjene bakterije Aqua. Dolomiae, koja ima blagotvorno djelovanje na kožu, a može preživjeti jedino u kristalno čistoj Avène termalnoj izvorskoj vodi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eau Thermale Avène (@aveneusa)

BRŽE, VIŠE, JAČE: CICALFATE+ Obnavljajuća zaštitna krema

Inspirirana nedavnim otkrićima na području mikrobioma, nova Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema nudi još bolje i brže rezultate u saniranju površinskih agresija i iritacija kojima je koža svakodnevno izložena. Poboljšana učinkovitost počiva na jedinstvenoj kombinaciji djelatnih sastojaka: [C+ – RESTORE]TM prvi patentirani postibiotički djelatni sastojak koji obnavlja kožu, kombinacija bakrovog i cinkovog sulfata smanjuje rizik od bakterijske infekcije, dok Avène termalna izvorska voda pruža trenutno umirenje koži. Kremasta, neljepljiva tekstura lako se nanosi i stvara zaštitnu opnu koja pospješuje optimalno obnavljanje kože. Nekomedogena je i ne sadrži parfeme, čime je adekvatna za svaku, pa i najosjetljiviju kožu.

Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema (40ml): 40,50 kn

ZA VLAŽNE IRITACIJE: CICALFATE+OBNAVLJAJUĆI SPREJ KOJI SUŠI

Cicalfate+ Obnavljajući sprej koji suši prvenstveno je namijenjen umirenju iritirane kože sklone maceracijama svih uzrasta – pelenska regija vlažna područja i nabori kože, pelenski osip kod dojenčadi. Dolazi u praktičnom i higijenskom pakiranju sa sprejem, a učinkovitost može zahvaliti kombinaciji djelatnih sastojaka: cink oksid brzo isušuje površinske iritacije, dok je za obnovu kože zadužen [C+ – RESTORE]TM, prvi patentirani postibiotički djelatni sastojak. Kombinacija bakrovog i cinkovog sulfata smanjuje rizik od bakterijske infekcije, dok Avène termalna izvorska voda pruža trenutno umirenje koži. Proizvod ne mijenja antiseptike te se ne smije špricati u smjeru očiju ni udisati te bi se trebao koristiti u dobro prozračenim prostorijama. Ne sadrži parfeme i pogodan je za svakodnevno korištenje svim članovima obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eau Thermale Avène (@aveneusa)

Cicalfate+Obnavljajući sprej koji suši (100 ml): 82,93 kn

[1] IQVIA – Pharmatrend International – tržište obnove kože u ljekarnama Njemačke, Austrije, Belgije, Španjolske, Francuskke, Grčke, Italije, Portugala, Slovačke, Švicarske i Češke – 2018. godina – u obujmu i vrijednosti.

[2] IQVIA – Xponent PharmaOne – tržište dermokozmetike propisano od strane liječnika u francuskim ljekarnama -2018. godina – u obujmu.

[3] Međunarodni Eau Thermale Avène Cicalfate prodajni rezultati s kraja prosinca 2018. godine

[4] Ex vivo model, 30% uspješnija reepitelizacija.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 27. studenog je Ivana Škara. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari