Be Bold For Change!

Avon ponosno podržava International Women’s Day organizaciju i njihovu kampanju #BeBoldForChange hrabro govoreći protiv nasilja nad ženama Avon i Avon zaklada za žene podržavaju globalni pokret za  borbu protiv nasilja u obitelji svojom najvećom ikad  jednokratnom donacijom od 2 milijuna dolara

08. 03. 2017. – Jedan milijun dolara donacije odlazi u Vital Voices Global Partnership koji podržava The Justice Institute on Gender-Based Violence, inovativni trening program koji će poboljšati najveći problem s kojim se žrtve nasilja susreću kada se i usude javiti policiji, jer tada prečesto postanu i dvostruke žrtve. Trening će se fokusirati na efikasnu koordinaciju odgovora na nasilje: pravilan odgovor i podršku policije prema žrtvi nasilja, u cijelom svijetu. Drugi milijun dolara bit će doniran u Argentinu, Rumunjsku, Južnu Afriku i Englesku i to Udrugama i potrebitima koji se na prvoj crti bore s nasiljem nad ženama. Ova donacija predstavlja važan dio Avonove borbe da se prestane s nasiljem u obitelji i podrže žrtve, te predstavlja početak nove globalne Avonove podrške kroz sljedeće godine.

Globalna borba protiv nasilja nad ženama

Kao službeni partner International Women’s Day asocijacije, Avon podržava i obvezuje se na javnu podršku za borbu protiv nasilja u obitelji! Avon podržava globalnu kampanju #BeBoldForChange i poziva sve lokalne medije, javne institucije, cjelokupnu hrvatsku javnost, svoje korisnike i Avon Ladies da podrže kampanju i istupaju javno i otvoreno: zajedno u borbi za zaustavljanje nasilja u obitelji!

Kampanja se može podržati kupnjom proizvoda sa znakom beskonačnosti koje uvijek možete pronaći u Avonovom katalogu – i vi donirate i omogućujete ovakve globalne, ali i lokalne akcije.

Upravo je lansirana i najnovija narukvica Hartley, čiji cjelokupan neto prihod odlazi u lokalni hrvatski Avon fond za borbu protiv nasilja nad ženama.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari