BESAFE PREDSTAVIO ROTIRAJUĆE AUTOSJEDALICE BUDUĆNOSTI

Zagreb, 2. prosinac,  2019. – Život tipične moderne obitelji neprestano se mijenja i brzo razvija. Aplikacije za praćenje trudnoće i obiteljskog života, električni automobili, nove tehnologije – već su dio naše svakodnevice, a te inovacije prate i opremu za djecu. Kvaliteta života postaje sve važnija. Kada putuju, modernim obiteljima jako je važna autosjedalica, ne samo zbog sigurnosti djeteta, nego i kako bi im dnevne vožnje bile što jednostavnije i udobnije. Rotirajuće autosjedalice pokazale su se vrlo praktičnima – mogu se rotirati prema vratima i tako olakšati zakopčavanje te ulazak i izlazak djeteta u ili iz autosjedalice.

INOVATIVAN DIZAJN I NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Kad je riječ o BeSafe rotacijskim autosjedalicama one nude puno više od rotirajuće praktičnosti: stručni tim ovog skandinavskog branda dizajnirao je napredniju generaciju rotirajućih autosjedalica za novu generaciju obitelji. BeSafe tako predstavlja vizionarsko rješenje ugrađeno u dvije nove linije autosjedalica – Universal Level Technology™. Ovaj koncept omogućava savršen kut nagiba autosjedalice bez obzira na nagib sjedala u automobilu i to zahvaljujući mehanizmu libele koji će u svakom trenutku vjerno informirati roditelje nalazi li se autosjedalica u optimalnom položaju. Tako je riješen problem postavljanja autosjedalice u različite automobile, ali i problem udobnosti autosjedalice za dijete.

Novo* iZiTurn i-Size  –  Ova autosjedalica ima mogućnost potpune rotacije od 360° stupnjeva koja omogućava roditeljima da lakše izvade ili stave dijete u autosjedalicu, odnosno da mu mogu pristupiti u svakom trenutku iz svakog kuta. iZiTurn i-Size autosjedalica ima ugrađenu zaštitu od bočnih udara u školjci sjedala, podesivi naslon u 6 položaja koji prati rast djeteta. Izrađena je od mekanih, ali također potpornih materijala, dok jastučići manjoj djeci osiguravaju dodatni komfor i stabilnost prilikom prijelaza iz prve autosjedalice za novorođenče u sjedalicu za veću djecu. Napravljeni od dva dijela Two-Fit Cushion™ mogu se odvojeno izvaditi kako dijete odrasta, što omogućava roditeljima da u iZiTurn i-Size autosjedalici prilagode položaj sjedenja i pojasa optimalno svom djetetu. Unutarnje jastučiće je preporučeno izvaditi oko druge godine, ali mogu se ukloniti i ranije ili ostati duže, ovisno o djetetovom razvoju.

iZi Twist linija – BeSafe iZi Twist liniju čine dvije autosjedalice: iZi Twist B i-Size i iZi Twist i-Size. Obje sjedalice su prošle najteži svjetski test sudara – Plus test i nude naprednu razinu udobnosti i prilagodljivosti djetetu.

iZi Twist B i-Size autosjedalica namijenjena je vožnji djece u suprotnom smjeru. Zahvaljujući jedinstvenom umetku BeSafe Baby Shell™ i mekanom potpornom jastučiću NewbornHugger™  ova autosjedalica može se koristiti od rođenja do 4. godine starosti djeteta.

iZi Twist i-Size autosjedalica također je namijenjena vožnji u suprotnom smjeru, a podsjećamo da je taj smjer i do 5x sigurniji od smjera vožnje. Rotacija sjedalice prema vratima automobila omogućava lagan pristup autosjedalici i djetetu, a Two-Fit Cushion™ pruža dodatnu udobnost i stabilnost. Ova autosjedalica pružit će vašem djetetu sigurnost i udobnost bilo da putujete na kraće relacije ili na dulja putovanja, a njena praktičnost oduševit će roditelje.

Blue legacy iZi Flex FIX i-Size

Jeste li znali da je prošle godine na hrvatskom tržištu plasirano 489.896.247 plastičnih PET boca (prema podacima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost)? S navedenom količinom PET boca moguće je prekriti ukupnu površinu otoka Silbe!

BeSafe je skandinavski brand koji je pionir u brojnim sigurnosnim rješenjima, a danas ide korak dalje i prepoznaje važnost očuvanja okoliša za buduće generacije. Blue legacy je limitirano izdanje već poznate iZiFlex FIX i-Size autosjedalice koja je namijenjena djeci od 4 do 12 godina. Korištenjem reciklirane plastike od čak 28 plastičnih boca pri kreaciji tkanine za ovo limitirano izdanje ne samo da čuvamo okoliš već i prihodom od prodaje podržavamo The Waste Free Oceans Foundation, zakladu koja se brine o prikupljanju i preradi plastike koja se nalazi u oceanima.

Preporučene maloprodajne cijene:
iZi Twist B i-Size: 5.169,00 – 5.389,00 kn
iZi Twist i-Size: 4.429,00 – 4.649,00 kn
iZi Turn:4.649,00 – 4.879,00 kn

Više informacija o našim proizvodima potražite na: www.besafe.hr

Oglas

Komentiraj

komentari