Centar poduzetnica organizira B2B susrete poduzetnica Hrvatske

Centar poduzetnica (nekadašnji Ženski poduzetnički centar) u više od pet i pol godina djelovanja redovito je provodio ankete, usvajao ideje i mišljenja, kao i kritičke osvrte svojih više od 2.300 članica i članova, vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta, kao i svih onih koji će to tek postati u kreiranju sadržaja i aktivnosti koje provodimo od 01. siječnja 2015. godine.

U posljednja tri mjeseca najviše upita bilo je na temu: Kako učinkovito poslovati u „Novo normalnim“ uvjetima za poduzetništvo, te kako učinkovito odgovoriti na izazove koji se događaju zbog pada gospodarskih aktivnosti.

Po riječima ekonomista s američkog Sveučilišta Stanford Paula Romera: “Krizu je užasno trošiti!”, vrijeme je prilagodbe i kreativnih rješenja, što je poduzetništvu uvijek bilo “srednje ime“, a Centru poduzetnica lajt motiv za iniciranje aktivnosti i događanja.

Upravo jer su nam naše članice i članovi najveća motivacija i inspiracija za rad, uvijek smo kreirali sadržaje koji će u našem djelovanju pratiti potrebe svih onih zbog kojih postojimo. Ujedno podsjećam da svi koji rade i djeluju u logističkoj strukturi Centra poduzetnica, a u užem timu ima nas 14, te u širem oko 50 – tak angažiranih, obavljamo volonterski svoje aktivnosti svih ovih godina postojanja naše asocijacije. U tom pravcu vrlo smo kvalitetno „osluhnuli“ u posljednja tri mjeseca što najviše pati poduzetnice i poduzetnike na realnom tržištu u preživljavanju, te smo odlučili poštujući u cijelosti epidemiološku situaciju organizirati B2B susrete poduzetnica Hrvatske – najavila je Sanela Dropulić, direktorica Centra poduzetnica ističući da svaka kriza ima svoj rok trajanja, a poduzetnička upornost preživljavanja nema. Sanela Dropulić je podsjetila i na ono što je najvažniji podsjetnik za svakog tko svoju egzistenciju osigurava na realnom tržištu – za svaku tvrtki i obrtu kako bi uspjeli trabamo: Novac (pristup kapitalu), Znanje ili određeno znanje, kao i Tim (ljudi) – što mi želimo osigurati kroz B2B susrete poduzetnica Hrvatske.

B2B susreti poduzetnica Hrvatske, u partnerstvu sa ZICER-om, (Zagrebačkim inovacijskim centrom) održat će se 23. rujna ove godine u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, a prijave za dolazak na B2B susrete koji će se održati u prostoru ZICERa (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb) obavljaju se putem maila: info@poduzetnica.hr

Na B2B susretima očekujemo više od 200 poduzetnica iz svih krajeva Hrvatske, ne samo naših članica, ali članova, nego svih onih koji se bave poduzetništvom ili ih zanimaju poslovne aktivnosti na realnom tržištu, a s ciljem da u uvjetima „novo normalnog“ poslovanja iznađemo najkvalitetnija rješenja za uspješnu prodaju, odnose s klijentima, plasman proizvoda i usluga, međuljudske odnose prije svega u biznisu – istaknula je Sanela Dropulić.

Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu „Novo normalnog poslovanja“, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, kreirali smo i cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta 23. rujna 2020.

Ljudska povijest zabilježila je cijeli niz gospodarskih kriza, no bez obzira na njihove strahovito negativne posljedice po razvoj civilizacije, donijele su i brojne pozitivne primjere unaprjeđenja života. Aktualna kriza uzrokovana korona virusom dovest će do novih kreativnih rješenja preživljavanja poduzetnica i poduzetnika u vrlo izazovnom ekonomskom vremenu koji stoji pred nama. Stoga smo i mi u Centru poduzetnica kreirali cijeli niz kreativnih rješenja pod nazivom Expert Product (na krilima velikog uspjeha našeg Anti – korona poslovnog servisa) kako bi učinkovito odgovorili svim poslovnim upitima naših članica i članova, ali i svih onih koji će to tek postati. Malo brojni su poduzetnički projekti koje nije “okrznula” korona, prema obimu zarade ili nepredviđenim troškovima, ali u svakom slučaju unijela je poremećaje u poslovanju. Mi svojim radom kroz Centar poduzetnica, sadržajima, aktivnostima i uslugama koje kreiramo želimo pokazati da pratimo sve što se događa, a da smo korak ili dva ispred s rješenjima i kreativnim inovacijama u svladavanju prepreka – kazala je Zrinka Peharec, direktorica komunikacija te Expert Product tima za kvalitetne poslovne solucije u poduzetničkom poslovanju.

Pozivamo stoga sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na B2B susrete poduzetnica Hrvatske, koji će se održati 23. rujna od 10 do 14 sati u ZICERu, te iskoriste ovu odličnu priliku za unapređenje poslovanja, napose jer su svi sadržaji besplatni uz prethodnu prijavu putem maila: info@poduzetnica.hr s naznakom B2B susreti.

 

Oglas

Komentiraj

komentari