dm donirao više od 10,5 tona hrane udrugama koje brinu o napuštenim životinjama

U ponedjeljak, 2. studenog, dm je predao 30.973 konzervi hrane za životinje Udruzi Šibenske šape, Udruzi Farmica iz Našica te Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik.

Povodom Svjetskog dana zaštite životinja, dm je 4. listopada pozvao fanove na Facebooku da podijele fotografije svojih kućnih ljubimaca te je za svaku fotografiju donirao jednu konzervu hrane za životinje Dein Bestes. Prikupljene su 30.973 fotografije čime je dm u suradnji s fanovima na Facebooku osigurao donaciju 28 paleta konzervi, odnosno više od 10,5 tona hrane za napuštene životinje u Šibeniku, Našicama i Dubrovniku.

Na Svjetski dan zaštite životinja naši su fanovi na Facebooku svakog sata podijelili više od 2.000 fotografija svojih ljubimaca. U manje od 24 sata potaknuli smo više od 30.000 ljudi da se angažiraju i podrže nesebične volontere i napuštene životinje o kojima brinu. U ime dm-a zahvaljujem svima što su podržali ovu donaciju koja će štićenicima udruga iz Šibenika, Našica i Dubrovnika osigurati mirnu zimu, a volonterima omogućiti lakšu brigu o životinjama“, izjavila je je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Ovo je druga godina za redom kako je dm udružio snage s fanovima na Facebooku u sklopu višegodišnje kampanje „Kad se naše šape slože“. Prošle godine zajedno su osigurali donaciju 21.204 konzerve za najveće hrvatsko sklonište za napuštene životinje „Prijatelji“ iz Čakovca.

Oglas

Komentiraj

komentari