Dnevnik trudnoće i bebin dnevnik

Dnevnik trudnoće i bebin dnevnik novi je proizvod na tržištu kako bi najposebniji period života svake majke ostao zapamćen zauvijek!

Zagreb, 29.04.2018. – Test je donio sretnu vijest koju je liječnik potvrdio. Što ste pomislili, koliko je bila suza radosnica, kako su reagirali vaši najbliži? Puno je to emocija, riječi podrške, savjeta, vjerojatno i smijeha, ali hoće li sve te emocije i riječi ako nisu zapisane ostati zapamćene i za koje desetljeće?

Tim Ženskog rokovnika stoga je osmislio sasvim novi i jedinstveni proizvod: dnevnik trudnoće “Naših 9 mjeseci” i bebin dnevnik “Naša 1. godina”. Riječ je o jednom proizvodu, jednoj knjizi kojoj je cilj biti pomoćnik i planer kroz trudnoću i prvu godinu života djeteta, ali i zbirka uspomena koju će svaka majka rado listati još godinama.

Kroz dnevnik trudnoće i bebin dnevnik ovjekovječit će se najposebnije uspomene: devet mjeseci iščekivanja i prva zajednička godina majke i njezine bebe. Priča je to koju svaka buduća majka tek treba ispričati i napisati.

Dnevnik trudnoće “Naših 9 mjeseci” sadrži tjedni planer s naznakama kako se beba razvija iz tjedna u tjedan, rubrike u kojima se bilježe sve promjene i važniji datumi, termini pregleda, prostor za fotografije ultrazvuka te dovoljno prostora da ovaj dnevnik svaka buduća majka učini što osobnijim i posebnijim kako bi stvorila jednu zaista neprocjenjivu uspomenu. Bebin dnevnik “Naša 1. godina” kolekcionar je uspomena na prvu godinu života svake bebe u koji se upisuju svi važni trenuci bebinog života (prvi osmijeh, prva prospavana noć, prva šetnja, prvi koraci, prve riječi, pregledi, najdraže igračke) uz dovoljno prostora za fotografije i bilješke svih uspomena koje su roditeljima najvažnije.

 

Oglas

Komentiraj

komentari