Dobre stvari su pred nama – snažna poruka Nove Generacije za svaki dan!

Mladi i talentirani glazbenici, ni ovoga puta nas nisu razočarali. Novim uratkom, ‘Dobre stvari su pred nama’, donose nam čistu harmoniju pozitive, a iza samog djela stoji provjereni autorski dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

Istoimena pjesma vedrog je i poletnog karaktera koja odašilje snažnu poruku:

Dobre stvari su pred nama je novi  feel good singl iz deciBel studia. Istoimena pjesma odašilje prijeko potrebnu pozitivnu poruku, da unatoč ovom čudnom i neizvjesnom vremenu u kojem živimo, ipak moramo pronaći u sebi dašak pozitive i okrenuti se prema svim dobrim stvarima koje su pred nama. U njoj sudjeluje deset fantastičnih mladih pjevača okupljenih pod zajedničkim nazivom “Nova generacija.”, potvrdio je spomenuti dvojac.

Snagu cijeloj pjesmi, ujedinjeni u Novoj Generaciji, dali su Dino Jelusić, Bruna Oberan, Petra Oreč, Jure Brkljača, Sabrina Hebiri, Vedran Ljubenko, Djordjija Palić, Mahir Kapetanović Mahkey, Kornelija Palić Papafava, te Igor Drvenkar. Da bi cijela ova priča bila potpuna, urađen je i video spot u duhu pozitive koju nam prenosi i sama pjesma.

Istoimena je svakako poruka koja nam je svima dobro došla, kako bi nas često mogla podsjetiti na radost u nama koja nas usmjerava ka dobrim stvarima koje tek trebaju doći.

Stoga Vas jedino još možemo pozvati da istu poslušate i jednostavno uživate u njoj, jer u konačnici, dobre stvari uvijek su pred nama:

Oglas

Komentiraj

komentari