EKO TAXI BESPLATNO PREVOZI NOVOROĐENČAD OD BOLNICE DO KUĆE

1. kolovoz 2018. –Eko Taxi je odlučio s dolaskom najvećih sezonskih gužvi i visokih temperatura, osigurati da novorođenčad u Splitu i Dubrovniku, sigurno i udobno stigne od rodilišta do doma. U kolovozu tako novopečeni roditelji u ovim gradovima ne moraju razmišljati o velikom broju bučnih turista na ulicama ni toplini u automobilu. Eko Taxi besplatno dolazi klimatiziranim vozilom i vozi obitelji kući.

„Sezonske gužve i vrućine potaknule su nas da pomognemo onima najosjetljivijima da sigurno dođu kući. Stoga, cijeli kolovoz stojimo na raspolaganju roditeljima koji iz rodilišta nose svoju novorođenčad doma. Ova vožnja je besplatna, a pri naručivanju možete naručiti i autosjedalicu. Nadamo se da će što više roditelja iskoristiti priliku i da će Eko Taxi biti mali dio povijesti svake bebe kojoj će prva vožnja u životu biti upravo s nama.“ – izjavio je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.

Besplatnu vožnju možete ostvariti pozivom na 020 432 432 za Dubrovnik ili 021 223 223 u Splitu, kao i aplikacijom ako već imate vlastitu autosjedalicu za novorođenče.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari