FESTIVALSKA EDICIJA JANE za najveće glazbeno događanje i mjesto najluđe zabave u Europi


Petu godinu zaredom Jana je službena voda Sziget Festivala, najvećeg glazbenog događanja u centralnoj i istočnoj Europi koji ove godine obilježava 25. obljetnicu

Povodom 25. obljetnice Sziget Festivala i pete godine suradnje Jana je predstavila limitiranu festivalsku ediciju – Jana Sziget. Najbolja zabava i ovog je ljeta svoj dom pronašla u Budimpešti sa vrhunskim izvođačima poput Pinka, PJ Harveya, Rite Ore, Jamie Cullum, WizKhalifa, Major Lazera, Kasabiana i mnogih drugih. No, ime koje je na Szigetu već  zasigurno dobro poznato je i Jana voda s porukom, koja je petu godinu zaredom službena voda festivala, a za ovo izdanje festivala napravljena je i limitirana festivalska edicija Jana Sziget, koja se može kupiti samo na festivalu.

Peta obljetnica za Janu ujedno je će biti i 25. obljetnica Szigeta, pa je tim povodom Jana predstavila novu ediciju Jana Sziget, čije bočice na prvi pogled prenose pozitivnu energiju tisuće sudionika sa svih strana svijeta ujedinjenih u ljubavi prema glazbi.

Osim glazbenih nastupa, program Szigeta u periodu od 9. do 16. kolovoza sadrži i dodatne sadržaje, kao što su spektakularne vizualne instalacije, stand up nastupi poznatih komičara te kazališne i plesne predstave.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari