Humanitarna suradnja The Frajli i udruge SVE za NJU se nastavlja

The Frajle promovirale novi album B strana ljubavi i nastavak suradnje s udrugom SVE za NJU

U srijedu, 11. studenog, u Velvetu u Zagrebu su Nevena, Jelena, Marija i Nataša okupljene u novosadskom bendu poznatijem kao The Frajle, promovirale svoj novi album i nastavak humanitarne suradnje s Udrugom SVE za NJU. Kupnjom ovog albuma grupe The Frajle u prodavaonicama dm-a, građani doniraju 15 kuna za daljnji rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka, koji djeluje u sklopu Udruge.

B strana ljubavi u izdanju Aquarius recordsa, donosi pjesme na španjolskom i francuskom, kao rezultat suradnje s Ante Gelom, Alkom Vuicom, Goranom Karanom i Magnifikom, a njegov je producent Vojislav Aralica. Ovim albumom, uz podršku sponzora: dm-a, Melem-a i Coca – Cole, Frajle nastavljaju i svoju humanitarnu misiju pomaganja Udruzi SVE za NJU i ženama oboljelima od raka.

Na promociji se Ljiljana Vukota, u ime Udruge SVE za NJU, zahvalila na velikoj podršci Frajli, koja je započela 2014. godine kampanjom Meni trebaš ti te istaknula kako će značajna financijska sredstva koja Frajle izdvajaju od prodaje albuma, biti utrošena na rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka.

Uz nastavak uspješne suradnje The Frajle i Udruge, ovaj je album i nastavak suradnje dm-a i Udruge SVE za NJU.

S Udrugom SVE za NJU dm surađuje od 2008. godine. Ponosni smo što smo sudjelovali u otvaranju Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i što dm već osam godina doprinosi razvoju Udruge i ostvarenju njenih ciljeva. Udruzi smo i ove godine rado na raspolaganje stavili prodavaonice dm-a u 60 gradova. Pozivam sve građanke i građane da kupnjom albuma u dm prodavaonicama izravno podrže rad Udruge SVE za NJU“, izjavila je Đurđica Sedlić iz dm-a.

Kao Melem, i Frajle su potpuno jedinstvene u svom glazbenom žanru, u svom stilu i svojoj volji da pomognu. Melem je našao način kako ujediniti ljubav prema glazbi i potrebu da se pomogne onima kojima to najviše treba podržavši novi album Frajli, čiji dio prihoda od prodaje pomaže radu Udruge SVE za NJU. I ove godine, donacija Udruzi SVE za NJU, u suradnji s dm-om i prekrasnim Frajlama, za Melem znači da se, putem glazbe, ponovno aktiviraju sve one pozitivne vrijednosti koje Melem donosi“, izjavila je predstavnica Melema te pozvala građane da kupnjom posebnog izdanja malog Melema „SVE za NJU“, koji će se već sljedeći tjedan naći na policama dm-a, izravno uključe u plemenitu akciju.

Izrazito smo ponosni što smo se mogli uključiti u ovu hvalevrijednu akciju te podržati izniman vokalni kvartet Frajle. Za Coca-Colu u Hrvatskoj, kojoj je društveno odgovorno poslovanje jedna od ključnih strateških odrednica, bilo je logično uključiti se u ovaj projekt. On poziva ljude da nekomu pomognu i učine ga sretnim – i to se ne odnosi samo na članove njihovih obitelji, nego i na ljude koje ne poznaju“, izjavila je Julijana Bilušić-Ferderber iz Coca-Cole.

U sklopu prošlogodišnje akcije i suradnje s Frajlama prodajom njihovog CD-a u prodavaonicama dm-a “Meni trebaš ti”, prikupljeno je 88.260,00 kuna za financiranje rada Centra za psihološku podršku ženama oboljelim od raka. U 5 mjeseci prodano je 4.413 CD-a što The Frajle stavlja u kategoriju pet najtiražnijih izvođača tijekom prošle godine u Hrvatskoj.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari