Održana svečana dodjela donacija natječaja RBA „20 donacija za 20 godina“

Održana je svečana dodjela donacija, ukupne vrijednosti 300.000 kuna, udrugama i organizacijama, koje su prijavile svoje humanitarne projekte za natječaj Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), pod nazivom „20 donacija za 20 godina“.

Ukupno je, od 7. do 30. rujna 2015. godine, prijavljeno više od 180 projekata humanitarnoga karaktera iz cijele Republike Hrvatske, između kojih je Komisija odabrala 20 projekata koji na izravan način promiču vrijednosti te utječu na poboljšanje kvalitete života najpotrebitijih.

RBA je odabrala projekte humanitarnoga karaktera sljedećih udruga i organizacija: Udruga “Ti si ok”, Športska zajednica Grada Zadra, Udruga djece oboljele od dijabetesa i njihovih roditelja „Slatki život”, Udruga za pomoć djeci s teškoćama u učenju “Izvor ljubavi”, Društvo invalida Poreč, Udruga za skrb autističnih osoba, Dječji vrtić “Titti”, Centar za rehabilitaciju “Silver”, Udruga slijepih Požeško-slavonske županije, Udruga “Anđeli” Split, Udruga “Zvrk”, Otvorena medijska grupacija, Udruga “Hrabri telefon”, Udruga “Društvo zdravlja”, Konjički klub “Eohippus”, Udruga savjetovališta “Uz tebe sam”, Udruga za djecu s teškoćama u razvoju “Zvončići”, Udruga za Sindrom Down Međimurske županije, Udruga “Mrvica hr” i Društvo oboljelih od bulozne epidermolize “Debra”.

” Ove godine slavimo 20 godina poslovanja RBA u Hrvatskoj te vjerujem kako je ovo najljepši i najbolji način proslave – sa zajednicom u kojoj poslujemo”, istaknuo je Michael Georg Müller, predsjednik Uprave RBA.”

Svečanoj dodjeli financijskih sredstava nazočili su i ambasadori projekta Marko Tolja i Renata Sabljak, a Ida Prester je cijelu manifestaciju i moderirala. Nakon svečane dodjele, organizirano je i iznenađenje za sve dobitnike donacija te su svi ovjekovječili ovaj trenutak, ostavivši svoje otiske ruku na posebnu kiparsku instalaciju, koja će ostati i trajna uspomena Banci te njenim zaposlenicima.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari