Maja Šuput kao domaćica „BLESSFOOD- večere s porukom“ razveselila goste u Apetit City restaurant&baru

U samom srcu Zagreba, u Apetit City Restaurant/baru održana je „Večera s porukom“ u kojoj je ulogu domaćice imala sjajna Maja Šuput. Prepuni Apetit City ugostio je Majine prijatelje iz svijeta biznisa i estrade, a sve s ciljem prikupljanja sredstva za najmlađe štićenike Dječjeg doma Zagreb.

Maja već dugi niz godina surađuje s Dječjim domom Zagreb i upravo njen izbor primatelja donacije bio je logičan nastavak te suradnje. Toplina, zabava i dobrota koja krase poznatu pjevačicu Maju Šuput osjetila se i u atmosferi na Večeri s porukom s koje su svi gosti ponijeli Zahvalnice koje su im izradila djeca iz Dječjeg doma Zagreb.

Jako volim ovaj status domaćice, a i inače sam osoba koja jako voli prijatelje i ugošćavati ljude. Večeras smo ovdje iz jednog humanitarnog razloga, tako da sve naše večere i izlasci, kao i sve ostalo što radimo iz nekog razloga čisto da se vidimo-ima večeras pokriće- a to je da skupimo što više sredstava za Dječji dom Zagreb. S njima sam već surađivala prije, i kad sam im bila u posjetu ostali su mi u lijepom sjećanju da sam baš poželjela da ova večer bude za nih“  izjavila je domaćica Maja Šuput.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prisustvovao je na Majinoj Večeri s porukom i rekao: „Drago mi je da sam večeras ovdje zajedno s mojim suradnicima, te da je Maja ovo organizirala. I ja ću se pridružiti ovoj akciji i bit domaćin buduće Večere s porukom za Dječji dom Zagreb, tako da ovoj djeci u Nazorovoj učinimo još jedno dobro  djelo više, da ljubav caruje u Nazorovoj, te da djeca koja nemaju ljubavi i koja nemaju oba roditelja ne budu prikraćena te ljubavi. Hvala svima na ovoj dobroti“.

 „Ideja cijele priče je genijalna i čast mi je sudjelovati u ovom projektu. Ovo je spajanje ugodnog s korisnim i kao majka znam koliko je bitno u dječjem životu bitno imati roditelje, jer sam i sama odrasla  bez oca. Hvala Maji što nas je okupila ovdje za djecu Dječjeg doma Zagreb“ rekla je poznata pjevačica  Ivana Marić.

Nika Fleiss izjavila je: „ Hrvatski skijaški savez je također radio jednu„Večeru s porukom“ Janicom i Ivicom, kad sam bila operirana pa nisam mogla sudjelovati, ali sad sam tu kod naše Maje i podržavam ovaj projekt. Svi razmišljamo o ovom projektu u svoja četiri zida, kako si blagoslovljen imati hranu na stolu, jer mnogi to nemaju. I ako se možemo organizirati i pomoći i okupiti i družiti i veselit za nešto dobro-dapače, to nikad nije problem ni izdvojiti ni vremena ni sredstava“.

Modni dvojac Elfs ,Alex i Ivan, bili su Majini gost i rekli su: „Zaista je lijepo da na ovaj način možemo pomoći nekome, druženjem i nečim što je svima pod normalno-mi činimo dobro djelo. Drago nam je da smo mogli kao sudionici ovog projekta, te pomoći večeras djeci iz Nazorove i hvala Maji na pozivu.“

Ravnateljica Dječjeg doma u Nazorovoj, gđa Jasna Čurković Kelava izjavila je: „Ovo nije prvi put da Maja pomaže najmanjima u Dječjem domu Zagreb, te smo joj izuzetno zahvalni što i ovom prigodom kroz projekt “Večera s porukom“ misli na našu dječicu i djeluje da nam pomogne. Svako druženje s Majom je jedno veliko veselo i pozitivno iskustvo, pa tako i za sve prisutne večeras na ovom hvalevrijednom projektu „Večera s porukom“ koji će donijet osmijeh na lica naše dječice“.

Gosti još jedne uspješne Zagrebačke Blessfood-Večere s porukom, su osim sjajnih gastronomskih specijaliteta restauranta Apetit City (LASAGNETTA OD TUNE – HRSKAVI GAMBERI -COULIS OD PEČENE RAJĆICE- SORBET OD DUNJE- FILE BRANCINA – KORA OD KESTENA I KRUHA – KREMA OD PATLIĐANA – MEDITERANSKO POVRĆE-TIRAMISU OD LJEŠNJAKA), uživali u muzici prisutnih umjetnika predvođenih Majom Šuput i Ivanom Marić, koje su svojom pjesmom upotpunile ovaj humanitarni događaj.

Foto: Goran Matijašec

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari