Minnie i Mickey u svim modnim kombinacijama!

Baby Center oduševio velikim izborom omiljenih likova iz Disneyevih crtića!

Original_Marines_jakna_179,99kn, Original_Marines tenirka 189,99kn, Geox tenisice 399,99kn, Geox tenisice 399,99kn

Zagreb – 2. listopad, 2020. – Generacije su odrastale uz njih. On je jedan od najuspješnijih miševa i već je vremešni djedica. Njegov lik je oživio davne 1928. godine, a pedesetih godina prošloga stoljeća dobio je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Ne postoji proizvod na koji nisu utisnuli, nacrtali, izvezli ili prišili ovog malog miša i njegovu družicu. Čak su mu i mnogi dizajnerski i high street brendovi odlučili odati počast mini kolekcijama.
Vidite djevojčice i dječake u nekim čudnim kombinacijama? Do jučer je vaše dijete poslušno oblačilo sve što ste mu pripremili, a danas odbija nositi baš tu majicu? Ne brinite! Vaše dijete odrasta i pokazuje što voli i u čemu se osjeća dobro. A djeca vole i Disney junake i važno je da im date mogućnost izbora. Poštedjet ćete i sebe i njih pravih jutarnjih drama. Znate li da je sat s likom Mickeya Mousea jedan od najpopularnijih proizvoda? Zamislite kako je uz njega jednostavno naučiti koliko je sati!? Djeca se sporo oblače? Organizirajte natjecanje u brzini s nekom simpatičnom nagradom!

Geox_čizme 549,99kn, Original_Marines_hlace_114,99kn, Original_Marines_majica_99.99kn

Baby Center je prava modna destinacija i omiljeno mjesto svakog klinca i klinceze. Od igračaka, odjeće i obuće, Disneyevi likovi će oduševiti i mame i tate. Popularni brend Original Marines ima cijelu kolekciju posvećenu ovim junacima. Plišane igračke, vatrogasne postaje, kuhinje… Sve je to dio ponude IMC Toysa. Birajte!

Original_Marines_majica 114,99 kn, Geox tenisice 399,99kn, Minnie_torbica_79,99kn

Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Minnie_Kiss_kiss_169,99kn, Minnie_kuhinja_349,99kn, Minnie_veterinsrski_set_159,99kn

Oglas

Komentiraj

komentari