MIRNA MEDAKOVIĆ: DVOSTRUKA NJEŽNOST UZ PAMPERS PREMIUM CARE I A’MARIE

Uz Pampers Premium Care, najnježnije pelene, i dizajnersku tuniku s potpisom A’marie – jesen nikada nije bila ugodnija

03. studenog 2017. – Najljepše trenutke glumica Mirna Medaković Stepinac ove jeseni broji dvostruko. Kako živahne blizanke svakim danom sve više otkrivaju svijet oko sebe, jesenske šetnje i boravak na otvorenom i majci i djevojčicama postali su posebni trenuci povezivanja. Blizankama dodatnu nježnost pružaju pelene Pampers Premium Care, a Mirna zna da će uvijek izgledati moderno i ležerno uz tuniku A’marie modne dizajnerice Anamarije Brkić.

Dizajnerska tunika A’marie čeka sve mlade majke uz kupnju bilo koja tri paketa pelena Pampers Premium Care u trgovinama dm-a od 1. do 30. studenog ili do isteka zaliha. Prilikom kreiranja tunike nit vodilja dizajnerice Anamarije Brkić je bio manjak vremena koje majke mogu posvetiti sebi u prvim mjesecima djetetova života. Tunika je stoga nosiva u bezbroj kombinacija, moderna i udobna, te ju je moguće nositi i u hladnijim i u toplijim danima.

„Odjevne kombinacije mojih djevojčica trenutno su mi na prvom mjestu. Odabir pelena je pri tome iznimno važan posebno za duge šetnje koje sve tri obožavamo. Čak i kada je vrijeme hladnije volimo svoju rutinu jer znamo da je njihova koža zaštićena pelenama s pet zvjezdica. A tunika A’marie mi omogućuje da u svakom trenutku i ja izgledam dotjerano i ležerno“,   izjavila je glumica Mirna Medaković Stepinac.

Pelene Pampers Premium Care najnježnije su Pampersove pelene do sada, s pet zvjezdica kada je riječ o zaštiti bebine kože. No, Pampersovi stručnjaci znaju da je za nježnost potrebna i ugodna suhoća zbog čega ove pelene pružaju i do 12 sati suhoće, a imaju i indikator koji pokazuje kada je bebi potrebna promjena pelene. Nove pelene Pampers Premium Care opremljene su i upijajućim kanalima koji ravnomjerno raspoređuju tekućinu. Radi se o tehnologiji koja djeluje poput sustava spojenih posuda koje tekućinu distribuiraju kroz cijelu jezgru pelene, a ne samo na jednom mjestu, što dalje od bebine kože. Sve što beba pritom osjeća su nježnost i suhoća kože. Jesenska avantura uz Pampers Premium Care i A’marie može započeti.

Oglas

Komentiraj

komentari