Narudžba Pampers pelena iz udobnosti doma

Roditelje će zasigurno razveseliti vijest da je jedna od najvažnijih potrepština za bebe dostupna narudžbom iz udobnosti doma i to uz najbolju cijenu po jediničnom pakiranju.

Ekskluzivno na webshopu Abrakadabra.com, mjesečno pakiranje pelena Pampers dostupno je u veličinama 3, 4 i 5 za samo 198 kuna, a uz odličnu cijenu, sve kupce čeka besplatna dostava na Paketomate diljem Hrvatske te plaćanje svim karticama i sakupljanje bodova na MultiPlusCardu.

Snižena cijena paketa s 277 na samo 198 kuna sigurno će razveseliti sve roditelje jer se radi o zaista velikoj uštedi, posebno ako se kupi višemjesečna zaliha.

Pelene Pampers Active Baby-Dry izrađene su od mekanog materijala čije prozračne mikropore puštaju svjež zrak unutra, a vlažan zrak van. Sadrže jedinstven površinski sloj koji omogućava brzo povlačenje tekućine i sušenje dijela pelene koji je u stalnom kontaktu s bebinom kožom.

Mikrogranule Micro Pearls mogu upiti do 30 puta veću težinu od svoje, dok sloj Extra Sleep ravnomjerno raspoređuje vlažnost po jezgri.

Uz moć upijanja, presudnu ulogu prilikom odabira pelene ima i elastičnost te mogućnost prilagodbe pelene potrebama djeteta, posebice nakon prvih šest mjeseci djetetova života kada bebe postaju sve aktivnije i znatiželjnije. Rastezljive strane pelena Pampers Active Baby-Dry prilagođavaju se obliku bebinog tijela i njezinom kretanju, što sprječava propuštanja kod različitih aktivnosti, ali i ritmova spavanja.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari