OPERNA DIVA ANTONELLA MALIS PORUČUJE POSLOVNIM ŽENAMA: VAŠ GLAS JE VAŠA MOĆ

‘’Glas je organ ljudske duše’’ izreka je poznatog američkog pjesnika Henryja Longfellowa koju izvrsno razumije hrvatska sopranistica Antonella Malis. Dok glas mnogi uzimaju zdravo za gotovo, naša operna diva svjesna je njegove važnosti i moći u našem životu. Više o tome Antonella će otkriti na on-line panelu Mentalna vitalnost poslovnih žena koji se održava 15. travnja od 10 do 13 sati.

Panelu sam se odazvala kao glazbenica, ali i kao poduzetnica budući da se glazbeni nastupi i turneje ne mogu organizirati bez poduzetništva. Obzirom da se 16. travnja obilježava i Svjetski dan glasa tematika moga izlaganja na panelu će biti upravo svjesnost o važnosti glasa i sposobnosti da jasno i glasno artikuliramo svoje svakodnevne emocije. Glas je najvažniji dio ljudske komunikacije koji nam omogućuje da se izrazimo, budemo prepoznati, ali i da mi razumijemo druge. To je važno svima, a naročito poslovnim ženama koje se svojim radom, trudom, ali i  glasom mogu izboriti za svoj uspjeh.” – izjavila je Antonella Malis.  

Svjetski dan glasa obilježava se 16. travnja već 22 godine s ciljem podizanja svijesti o problemima i važnosti glasa. Sredstvo komunikacije, glazbeni instrument i alat kojim izražavamo sebe samo su neke od mogućnosti našeg glasa kojeg ne poštujemo dovoljno.

Naš glas je fantastičan alat kojim svakodnevno unutarnju stvarnost kanaliziramo u ovu vanjsku, njime komuniciramo sa svijetom oko nas. Svi su rođeni s unutarnjim glasom koji je izvor našeg bezgraničnog potencijala. Govorom i razgovorom razvijamo svoje razumijevanje svijeta oko nas, drugih ljudi i samih sebe. Glasom komuniciramo naše ideje, misli, potrebe i želje. S vremenom glas postaje sastavni dio identiteta čovjeka i reflektira način na koji ta osoba sudjeluje u interakciji s drugima, kao i način na koji izražava svoja mišljenja, osjećaje i samu sebe. Pozivam sve ovim putem da čuvaju svoj glas i njeguju njegov potencijal i ljepotu!” – pozvala je Antonella.

Panel Mentalna vitalnost poslovnih žena održava se u organizaciji Međunarodne mreže poslovnih žena. Cilj panela je jasno i glasno i međusobno razmjenjivati znanja i iskustva koja ženama mogu pomoći razviti mentalnu fleksibilnost i sačuvati svoje mentalno i fizičko zdravlje u izazovnim uvjetima pandemije Covid-19.

Panel možete pratiti prijavom na mreza@mrezazena.com

Oglas

Komentiraj

komentari