Otvoreni poziv na casting Kids Fashion Weekend za djecu od 4-14 godina

U subotu 13. listopada 2018. s početkom u 16h u zagrebačkom Kaptol centru (Nova ves 17, 1. kat) održat će se casting za modele koji će nositi revije. Casting je otvoren za sve zainteresirane, pa organizator događanja, modna agencija Fashion Team Kids, poziva sve djevojčice i dječake od navršene 4. do 14. godine života da se prijave.

Sama revija u novj sezoni održat će se 19. i 20. listopada 2018. u Kids Fashion Weekend Showroom, jedino dječje modno događanje u Hrvatskoj, na kojemu će dizajneri dječje odjeće poput Modne kućice Dizzy i Sweet Beata, ali i poznati brendovi kao što su S. Oliver, Okaidi i Sketchers Kids predstaviti svoje kolekcije za aktualnu sezonu.

Kids Fashion Weekend Showroom osim modnih revija i predstavljanja novih kolekcija, donosi i dječje radionice, druženje i fotografiranje s PJ MASKS maskotama, informativne panele za roditelje o korištenju društvenih mreža, ali i pravilnom odabiru auto sjedalica, te nastupe dječjih izvođača i zborova. Više informacija pronađite na web stranici www.kidsfashionweekend-zagreb.com te na društvenim kanalima Kids Fashion Weekenda –                 FB stranici Kids Fashion Weekend i Instagram profilu Kids Fashion Weekend

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari