Ovog petka Tiha noć u Dvorištima!

U petak 23. prosinca u gornjogradskim Dvorištima pjevati će se božićni napjevi te se pozivaju svi Zagrepčani i njihovi gosti tihom predbožićom slavlju da se zabave i kroz zajedničko druženje učine nešto dobro!

U Tihoj noći tradicionalne božićne napjeve među ostalim izvode Iva Smojver i Amorose, potom Zbor Malo svjetlo iz župe sv. Mirka u Šestinama, Zbor Hrid pod vodstvom Čede Antolića iz crkve Kraljice sv. Krunice uz posebnu gošću Željku Marinović i mnogi drugi.

Kako je Božić vrijeme dobrih želja i veselja, ali i vrijeme u kojemu pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, pozivaju se svi na dobrotvornu akciju za obitelj Brajković iz Draganića pored Karlovca.

Ova skromna i vrijedna obitelj s četvero školaraca živi bez osnovnih uvjeta za život. U Tihoj noći u Dvorištima pridružujemo se akciji prikupljanja sredstava za kupnju kuće koja će obitelji Brajković osigurati osnovne uvjete za novi početak i dostojanstven život. Akciji će se pridružiti i sponzori projekta Pivnica Medvedgrad i Jana, a svi ljudi dobre volje moći će donirati sredstva i tako pomoći na posebno označenim mjestima u svakom dvorištu.

Pridružite se i vi u Tihoj noći – Vidimo se u Dvorištima!

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar