Pandin brlog – otkrijte online svijet igračaka na Panda način i saznajte čime vas darujemo!

Ponekad nije lako pronaći idealan poklon za djecu, bilo da su vaša vlastita ili tuđa. Trendovi se stalno mijenjaju i ono što im je do jučer bilo zanimljivo, danas više nije. Svakom roditelju je poznata ta situacija, zar ne? Kako bi si olakšali ovaj, ponekad stresni zadataka, pri sljedećoj kupnji dječjih igračaka, bilo za doma ili za poklon, posjetite webshop Pandin brlog. 

Ova vesela online trgovina sadrži sve igračke koje djeca mogu zamisliti, a roditeljima je posao olakšan jer je sve sortirano prema dobi, spolu i interesima. Sadrže brojne HIT igračke kojima ni jedan mališan (a ni oni stariji) ne bi odolio. Doslovno u nekoliko minuta možete naručiti savršeni poklon za koji ne morate trošiti vrijeme i energiju hodajući po trgovinama.

Pandin brlog? Što li je to i što se u njemu skriva?

Pandin brlog je webshop za dječje igračke iza kojeg stoji entuzijastična ekipa Pandanauta s višegodišnjim iskustvom pronalaženja najboljih igračaka za djecu. Pomno odabrane dječje igračke i igre omiljenih dječjih brendova dostupne su svima kroz online prodaju. U samo nekoliko klikova i uz zajamčenu sigurnost Safe Shop certifikata, hit igračke i društvene igre mogu biti vaše uz razne oblike plaćanja i brzu dostavu.

Osim sigurnog i brzog plaćanja, na webshopu možete naći super akcije i popuste na omiljene dječje igračke.

Webshop Pandin brlog spremno će dočekati Uskrs s Pandinim uskršnjim iznenađenjima koje čine najbolje akcije na mnoge hit igračke kao kinetički pijesak, vile i Hatchibebe iz Hatchimals svijeta, super brzi kotači Fly Wheels, Rainbocorns jaja iznenađenja, LOL lutkice, Paw Patrol igračke i mnoge druge koje će vaš uskršnji ambijent učiniti veselim i punim igre.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Talent Show (@pandin.brlog)

Ovih dana ne zaboravite stoga posjetiti Pandin brlog online shop za prodaju dječjih igračaka kako bi iskoristili sve ponude i akcije na najpopularnije igračke. Ovdje je samo djelić brendova koji su vama i vašim mališanima i/ili tinejdžerima dobro poznati: Infinity Nado, Gormiti, Paw Patrol, Hatchimals, Kinetic Sand, Fortnite, Batman, Toboti, CAT, Maša i Medvjed, Super Wingsi, Pepa Praščić, Starlight Pets…

Jednostavna, sigurna i zabavna kupnja preko webshopa Pandin brlog odličan je izbor za svakoga tko je u potrazi za najpopularnijim igračkama za djecu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Talent Show (@pandin.brlog)

 Uključite se u uskršnje darivanje!

Svakako pratite našu službenu Facebook stranicu jer vas od 29.  ožujka očekuje veeeliko darivanje. Čak 3 sretnika imaju prilike osvojiti poklon paket s igračkama za djevojčice i dječake. Svaki paket sadrži:

– Kinetički pijesak “Dvorac na plaži”
– Društvenu igru Superčarobnjak Jinn
– Fly Wheels rampa i lanser 2pk
– Hatchimals Pixies royal riders figure

Sretni dobitnici su:

Tomislav – Valentina Kaniški

Ivana Orlović Batur

Amanda Čolić Miščević

Molimo dobitnike da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Foto: Pandin brlog/ Tekst: Maja Kos

 

Oglas

Komentiraj

komentari