PENTAX Medical Europe uvodi bronhoskop za jednokratnu uporabu

PENTAX Medical Europe, vodeća tvrtka na području endoskopije, dobila je oznaku CE za svoj jednokratni bronhoskop poznat pod nazivom PulmoONE. Ovaj inovativni proizvod pruža visokokvalitetnu njegu bez kompromisa u intenzivnoj njezi. PulmoONE je bronhoskop za jednokratnu upotrebu sa superiornom usisnom snagom i HD kvalitetom slike.

 Njega visoke kvalitete bez kompromisa

PulmoONE nudi sterilnost s impresivnom HD vizualizacijom, širenjem kliničkih aplikacija koje sežu dalje od standardnih raspoloživih bronhoskopa. Veliki radni kanal osigurava do 50% više usisne snage za brzu i učinkovitu njegu pacijenta.

 Jedinstvena ergonomija

Dizajniran tako da oponaša ergonomiju endoskopa koji se mogu ponovno upotrebljavati, PulmoONE omogućuje ugodno rukovanje samim uređajem i prvoklasno zakretanje vrhom bronhoskopa što pritom ne zahtijeva od liječnika da promijeni svoju tehniku rada. Mogućnost upravljanja uređajem i postavljanje uređaja lagani su i odvijaju se automatski, a pritom stvaraju jedinstveno iskustvo za osobu koja njime upravlja.

 Pojednostavljeni radni procesi

Sterilno zapakirani bronhoskopi spremni su za upotrebu bilo kada, bilo gdje, i pritom omogućuju brže pružanje njege i najugroženijim pacijentima. Bronhoskopi za jednokratnu upotrebu otklanjaju vrijeme čekanja između pojedinih postupaka te pritom pojednostavljuju cjelokupni radni proces i prijem pacijenata.

Wolfgang Mayer, voditelj odjela za istraživanje i razvoj u PENTAX Medical EMEA-i, objasnio je: ‘Bronhoskop za jednokratnu upotrebu razvijen je u bliskoj suradnji s liječnicima kako bi se upravo njima pružilo rješenje temeljeno upravo na njihovim potrebama. U okviru našeg programa trostrukog cilja, mi kontinuirano poboljšavamo ishode za pacijente na način da nudimo rješenja koja se temelje na dokazima.’

Očekuje se da će bronhoskop za jednokratnu upotrebu biti dostupan za kliničku upotrebu 1. kolovoza 2021., dok će se cjelovito komercijalno uvođenje uređaja nastaviti nakon tog datuma.

Rainer Burkard, izvršni direktor PENTAX Medical EMEA-e i komercijalni zastupnik AMERICAS-a, pojasnio je: ‘Mi u PENTAX Medicalu posvećeni smo tome da se suočimo s izazovima vezanim za higijenu medicinskih uređaja na način da kontinuirano radimo na izumima proizvoda, optimizaciji procesa i usvajanju povratnih informacija s tržišta. Naši su glavni ciljevi smanjiti rizik od infekcije, poboljšati klinički ishod te unaprijediti iskustva struke kao i zdravstvenu produktivnost na području endoskopije. Ponosni smo na svoj portfelj koji sada uključuje i bronhoskop za jednokratnu upotrebu kako bi se unaprijedilo sprečavanje infekcije bez dovođenja u pitanje visoke kvalitete intenzivne njege.’

Osnovni podatci o poslovnoj jedinici PENTAX Medical

PENTAX Medical poslovna je jedinica Grupe HOYA. Misija je poduzeća poboljšati standard skrbi o pacijentima i kvalitetu pružanja zdravstvene zaštite ponudom najboljih endoskopskih proizvoda i usluga s naglaskom na KVALITETU, KLINIČKI RELEVANTNU INOVACIJU i JEDNOSTAVNOST.

PENTAX Medical osigurava endoskopske uređaje za slikovnu dijagnostiku i rješenja globalnoj liječničkoj zajednici. Sjedište je u Japanu, a ima svjetski fokus i snažnu prisutnost svojim istraživanjem i razvojem, regionalnom prodajom, servisom i lokalnim objektima u raznim regijama širom svijeta.

Programom trostrukog cilja PENTAX Medical nastoji pružiti podršku svojim klijentima i širim ciljevima njihove zdravstvene organizacije kroz transparentno partnerstvo i pružanje najkvalitetnijih rješenja koja im pomažu u postizanju ciljeva. Omogućavanje klijentima da poboljšaju rezultate kod pacijenta nudeći dokazana rješenja u cijelom kontinuitetu liječenja, potpuno u skladu s njihovim potrebama. Od probira do terapije s punom skalabilnošću. Osiguravanje vrijednosti podrškom klijenata u poboljšanju njihove učinkovitosti i smanjenju troškova zdravstvene zaštite. Obogaćivanje iskustva pacijenta i pružatelja usluga osnaživanjem svakog člana liječničkog  tima kako bi se postigli optimalni rezultati kroz proizvode, edukaciju i podršku.

Oglas

Komentiraj

komentari