Poklanjamo Almagea Prenatal Omega3+

Trudni ste? Možda tek planirate svoju malu prinovu? Ili ste već rodile, a dojite?

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ – IDEALAN OMJER KLJUČNIH VITAMINA, MINERALA I ESENCIJALNIH MASNIH KISELINA KOJI TREBAJU ŽENI U REPRODUKTIVNOJ DOBI PRIJE ZAČEĆA, ZA VRIJEME I POSLIJE TRUDNOĆE

Drage mame i buduće mame zahvaljujući Almagei poklanjamo Almagea Prenatal Omega3+ (1 kutija)!

Vi morate odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 23.01.2017.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na ”Almagea PRENATAL”.

Nagradno pitanje: Zašto je Almagea PRENATAL OMEGA3+ inovativan?

Obavezni uvjeti  sudjelovanja u nagradnoj igri:

  • točan odgovor pošaljite na mail info@sretnamama.hr
  • lajkajte našu FB stranicu
  • u komentaru posta tagirajte 5 svojih prijatelja

Sretno svima!

Dobitnica je Anita Žagar iz Vinkovaca:)

Trudnoća je jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom tog razdoblja dijete dobiva sve važne hranjive tvari od majke. Zbog toga je nužno dobro uravnotežiti sadržaj bjelančevina, ugljikohidrata i masti u prehrani, kao i unos vitamina i minerala. Također, u ovom zahtjevnom razdoblju povećavaju se potrebe za određenim nutrijentima koji se smatraju ključnima za pravilan rast i razvoj djeteta te zdravlje buduće majke.

Neadekvatna prehrana ili pothranjenost mogu dovesti do deficita mikronutrijenata koji su bitni čimbenici u metaboličkim procesima. Mikronutrijenti (vitamini i minerali) su tvari koje unosimo hranom, a djeluju kao katalizatori te imaju važnu ulogu u nizu metaboličkih procesa. Makronutrijenti (ugljikohidrati, masti i bjelančevine) osiguravaju energiju i esencijalne nutrijente potrebne za rast i održavanje osnovnih funkcija.

Neosporna je važnost dovoljnog unosa ključnih vitamina i minerala tijekom trudnoće i dojenja, no za razvoj djeteta, podjednako je važno unositi i dovoljno omega-3 masnih kiselina. Kao odgovor na potrebe trudnica kreiran je Almagea® PRENATAL OMEGA3+ : jedini pripravak na našem tržištu koji sadrži ključne nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama u Licaps® DuoCap™ kapsulama . Almagea® PRENATAL OMEGA3+ osigurava DHA – za razvoj djeteta važnu omega -3 masnu kiselinu, zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom, bogat je željezom te pomaže zadovoljiti potrebe trudnica i dojilja na vitaminu B6, B12, vitaminu D i E, te magneziju i jodu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

Zašto je Almagea PRENATAL OMEGA3+ inovativan?

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem, sadrži ključne nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama. Licaps® DuoCap™ je patentirani sustav kapsule-u-kapsuli, u kojem je manja kapsula, prethodno napunjena, umetnuta u veću kapsulu napunjenu tekućim medijem. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale, dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli.

Licaps® DuoCap™ kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke.

Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obrok i dosta tekućine.

Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatak prehrani dostupan je za kupnju preko Almagea web shopa i u svim ljekarnama. Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

Oglas

Komentiraj

komentari