Poklanjamo Pampers Premium Care Pants i tuniku:)

Zahvaljujući Pampersu, nagrađujemo dvije mame:) Jedna čitateljica će dobiti inovativne pelene-gaćice Premium Care Pants (veličina 4), a drugu ćemo nagraditi posebno dizajniranom tunikom:)


Nagradni natječaj traje do ponedjeljka, 25. travnja 2016.

tunikaVi morate samo detaljno odgovoriti na postavljeno pitanje:), navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Pampers”.

Nagradno pitanje: Navedite najmanje jednu od prednosti pelena Premium Care Pants koja bi uveselila Vašu bebu?

Uvećajte si šansu za dobivanje pelena Premium Care Pants i/ili tunike time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati!

Sretno svima!

Nagradni natječaj je završio! A pelene Premium Care Pants putuju u Žminj jednom tati:) Anđelu Matiki, a tuniku dobiva Milena Marić iz Vinkovaca! Čestitke!

Pampers  i ovog proljeća nastavlja veselu modnu priču s brendom Jolie Petite te mamama donose neizostavni modni dodatak ove godine – majicu Jolie Petite. Ove godine sreća je još i veća jer Pampers predstavlja nove pelene-gaćice Premium Care Pants koje svakoj mami jamče da će njihovo malo zlato moći istraživati svoje okruženje s puno slobode.

Iz godine u godinu Pampers brine upravo za to – da mame budu sretne mame. Svaka mama koja u bilo kojem dm-u do kraja travnja, odnosno do isteka zaliha, kupi bilo koja tri paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti posebno dizajniranu majicu Jolie Petite.

Inovativne pelene-gaćice Premium Care Pants jednostavne su za oblačenje, udobne za nošenje i lake za mijenjanje.

Nove pelene-gaćice Pampers Premium Care Pants dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseca) dok ne prerastu pelene.

 Prednosti pelena-gaćica Premium Care Pants:

  • Lako oblačenje bebe koja savladava samostalno kretanje. Zahvaljujući elastičnom pojasu i nježnim trakicama, lako je navući pelene na bebu u pokretu – možete ih samo navući kao obične gaćice.
  • Izvanredna udobnost nošenja i potpuno savršeno prianjanje. Široki i elastični pojas pomaže održati pelenu na pravom mjestu. Nježne trakice osiguravaju udobnost i zaštitu od propuštanja.
  • Bezbrižno mijenjanje pelena. Premium Care Pants mogu se lako navući na aktivno dijete, koje je već naučilo stajati i kretati se, te se iznenađujuće lako skidaju, bez rizika da se uprlja djetetova koža – jednostavno se trgaju za strane, a nakon skidanja mogu se zamotati kao i klasične pelene.

Svake noći, kad beba mirno spava, pelene-gaćice Premium Care Pants mogu se koristiti naizmjence s klasičnim pelenama Pampers Premium Care.

 Preporučena cijena: Pampers Premium care Pants 69,90 kn

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar