Poklanjamo ulaznice za predstavu u Trešnji EKO EKO:)

Drage mame, tate, bake, djedovi….ove subote i nedjelje, 12. i 13. studenog u kazalištuTrešnja igra predstava EKO EKO,
redatelja Radovana Ruždjaka. Izvedbe su u subotu u 17 sati i nedjelju u 11 sati.
A mi zahvaljujući kazalištu Trešnja poklanjamo 2 ulaznice za izvedbu u nedjelju!
Nagradni natječaj traje do petka 11. studenog 2016.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, e-mail adresu i broj telefona/mobitela te poslati na mail info@sretnamama.hr.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Eko eko”.

Nagradno pitanje: Tko je redatelj predstave EKO EKO?

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati!

Sretno svima:)

Predstava je nastala prema legendarnom romanu Hrvoja Hitreca EKO EKO koji je odgojio generacije djece i usadio im ljubav prema ekologiji u svojoj izvornoj adaptaciji koju potpisuje Hrvoje Hitrec vraća se nakon više od 15 godina na scenu GK Trešnja.

Priča je to o simpatičnom svemircu Eku koji uz pomoć hrabre zemaljske djece uspije spasiti svoju sestru Eku i jedan planet od zaraze i smrada. Danas je ova priča jednako suvremena te su nam lekcije o hrabrosti, ekologiji i prijateljstvu još potrebne. Cijela je predstava rađena kao svojevrsni hommage osamdesetima kada je prvi put igrana na sceni GK Trešnja i doživjela oko 400 izvedbi. Tako da će se i današnja djeca moći upoznati s analognom tehnologijom i duhom osamdesetih.

Redatelj: Radovan Ruždjak

Igraju: Matija Čigir, Tena Jeić Gajski, Sanja Hrenar, Aleksandra Naumov, Krunoslav Klabučar, Hrvoje Barišić, Tvrtko Jurić, Jure Radnić, Karla Brbić, Tvrtko Jurić, Ana Vučak, Vanda Vujanić Šušnjar, Toni Šestan, Daria Knez Rukavina, Marijana Mikulić, Dragana Marković Roić,  Ivana Bakarić, Luka Bulović, Dubravka Lelas, Nera Stipčević

11.11.2016. Ulaznice je osvojila Tatjana Trivić Šamec:) Tatjana želimo Vam lijep provod na predstavi!

Oglas

Komentiraj

komentari