Projektom World in the City AIESEC pokrenuo inicijativu učenja stranih jezika

Zahvaljujući studentskoj organizaciji AIESEC od sada možete učiti strani jezik upoznavanjem kulture izvornog ili tečnog govornika

Sudjelovanjem na World in the city  (WiC) projektu možete upoznati i usavršiti strani jezik uz pomoć studenta volontera koji je izvorni ili tečni govornik nekog od šest ponuđenih jezika.World in the City je prije godinu dana održan u Osijeku u suradnji sa Gradskom Knjižnicom, te ljetos u Zagrebu u suradnji sa Školom Stranih jezika Polyglotte Institute. Suradnji se pridružila i Hrvatska Udruga Mladih (HUM) od ove godine.

Kako je projekt s preko 900 zainteresiranih izuzetno dobro prihvaćen od strane javnosti u oba grada, ove zime će se održavati i u Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu.

Kroz projekt “World in the City” AIESEC je stvorio sustavni obrazovni program prilagođen sudionicima svih dobnih skupina, ovisno o već stečenom predznanju stranog jezika. To mogu biti: početni, napredni ili konverzacijski tečajevi engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i ruskog jezika.

Tijekom razdoblja od 5 tjedana, sudionici će imati priliku dobiti konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa stranim studentima volonterima na vrlo zabavan, pristupačan i interaktivan način. Kroz jezične radionice imat će priliku upoznat te postati svijesniji sami sebe i društva koje nas okružuje.

Tko može sudjelovati?  Svi koji su zainteresirani, svih dobnih skupina
Koliko traje?  5 tjedana, 3×90 min tjedno
Gdje se sve održava? Zagreb, Split, Pula, Varaždin (Čakovec), Osijek, Rijeka
Cijena? 120 kuna po jeziku za svih 5 tjedana.

Broj sudionika po jeziku je ograničen, radi bolje kvalitete organiziranja nastave na stranom jeziku.

Svi zaiinteresirani se mogu prijaviti putem sljedećih linkova:

Zagreb:  http://bit.ly/WorldintheCity;http://bit.ly/WorldintheCityZagrebCenter

Osijek: bit.ly/WorldintheCity_Osijek

Pula:  http://bit.ly/WorldintheCityPula

Rijeka:  http://bit.ly/WorldintheCityRijeka

Split: http://bit.ly/WorldintheCity_Split

Varaždin: http://bit.ly/WorldInTheCityVz

A.M.

 

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari