SPAR otkupljuje cvijeće, sadnice i začine domaćih dobavljača

SPAR na još jedan način pomaže malim domaćim proizvođačima u ovoj izvanrednoj situaciji. Proširili su suradnju s različitim OPG-ovima koji se bave uzgojem bilja te od kojih otkupljuju cvijeće, sadnice i začine.

U većim trgovinama kupci sada mogu pronaći pelargonije, ružmarin, lavandu, razne trajnice, ljetnice te druge vrste s kojima se balkoni i okućnice mogu učiniti ljepšim i ugodnijim mjestom.

Novi partneri s kojima su proširili suradnju u ovom posebnom periodu su Poljoprivredno cvjećarska zadruga Varaždinski cvijet iz Malog Bukovca koja se bavi proizvodnjom cvijeća, a okuplja čak devet malih proizvođača – OPG Herega Dubravko, OPG Mađarić Karlo, OPG Varvir Tomislav, OPG Tkalec Dalibor, OPG Friščić Milan, OPG Povijač Dragutin, OPG Težak Mladen, Rasadnik cvijeća Krklec te Cvjećarstvo Rog. Tu su još i Fragarija Planta iz Kupinečkog Kraljevca koja proizvodi sadnice voća, agruma, bobičastog voća, vinove loze i jagoda, obrt Herbarija iz Lopatinca koji su prvi proizvođač ekološki certificiranog začinskog bilja u Hrvatskoj te Sakowski iz Rakovca koji proizvode začinsko bilje i za SPAR robnu marku Vrtovi Hrvatske.

Upravo putem robne marke Vrtovi Hrvatske nudi se voće i povrće više od 40 malih domaćih proizvođača i OPG-ova, a kampanjom Da, domaće je! prednost daju domaćim dobavljačima te su zbog toga SPAR trgovine s najviše domaćih proizvoda.

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar