Stigla nam je najprodavanija slikovnica! Čarobna igra skrivača za sve obožavatelje jednoroga!

Najprodavanija slikovnica u Velikoj Britaniji ‘Gdje je jednorog?‘, sada je stigla i do nas, a Koncept izdavaštvo najavljuje izdavanje i drugog dijela. Osim zabave, mališane čeka i edukativni dio putovanja na razne neobične lokacije te posjet kazalištu, muzeju i ostalim zanimljivim mjestima.

U slikovnici Gdje je jednorog? slijedite šareno društvo jednoroga dok u galopu obilaze svijet i upoznaju nevjerojatna mjesta.

Krdo jednoroga stiglo je iz Dugine doline u potrazi za vrhunskom igrom skrivača. Možeš li na svakoj slici pronaći sedam jednoroga u duginim bojama? Od užurbanog kampinga i raspjevanoga glazbenog festivala, od monumentalnog muzeja do suncem okupanog safarija tu je 17 nevjerojatnih lokacija za istraživanje.

7 senzacionalnih jednoroga za pronalaženje
Imate ćete priliku upoznati se s šarenim krdom jednoroga dok galopiraju diljem svijeta. Na svakoj lokaciji valja pronaći 7 čudesnih jednoroga.

17 prizora za istraživanje
Od crvenoga tepiha filmske premijere i rock koncerta do uzbudljivoga safarija, jednoroge (i neke druge stvari) valja pronaći u 17 prizora.

10 dodatnih stvari za traženje
S deset dodatnih stvari koje valja pronaći na svakoj lokaciji, ova je zabavna knjiga vrhunski način razbijanja dosade.

Slikovnicu ‘Gdje je jednorog? Čarobna igra skrivača’ potražite u knjižarama po cijeni od 79,00 kn.

13.07.2019. – Dobitnica u darivanju objavljenom 10.srpnja 2019. je Ivona Kreko. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari