TRI TENORA DOLAZE U ARENU ZAGREB

Božić dočekajte uz jedinstveni doživljaj Royal Christmas Gala večeri kroz koju će vas, uz već najavljene  Sarah Brightman i  Gregorian, provesti  i tri tenora – Mario Frangoulis, Fernando Varela i Narcis

Turneja ROYAL CHRISTMAS GALA polako se približava Hrvatskoj, a sve koji s nestrpljenjem očekuju božićni spektakl razveselit će vijest o glazbenom pojačanju. Osim već najavljene najuspješnije sopranistice svih vremena Sarah Brightman i popularnog englesko-njemačkog sastava Gregorian, na pozornici će im se pridružiti i tri vrsna tenora, čiji će nastupi malo koga ostaviti ravnodušnim.

Najveće ime među njima je svakako slavni grčki tenor Mario Frangoulis, međunarodno poznat i priznat umjetnik prepoznat po moćnom vokalu i karizmatičnim izvedbama uživo. Školovan na prestižnim institucijama u Londonu i New Yorku, karijeru je započeo nastupima u mjuziklima Jadnici i Fantom u operi. U više od četvrt stoljeća karijere objavio je 19 albuma, od kojih su albumi Sometimes  I  Dream i Follow  Your  Heart držali drugo mjesto Billboardove ljestvice preko 50 tjedana. Osvojio je brojne nagrade, između ostalih Tony, nagradu Marie  Callas inagradu na Pavarottijevom natjecanju tenora. Treći međunarodni album Beautiful things donio mu je titulu najboljeg muškog izvođača klasične glazbe za 2011. godinu.

Iako iskustvom još ne mogu parirati svome kolegi, tenori Narcis i Fernando Varela prepoznati su kao nevjerojatni glazbeni talenti. Rumunjski pjevač Narcis proslavio se nastupom u tv showu Romania’s  got Talent nakon kojeg postaje senzacija prvo u rodnoj zemlji, a potom i u inozemstvu. Njegov debitantski album odlično je prihvaćen, a stručnjaci mu predviđaju veliku karijeru. Uspješna glazbena budućnost očekuje i američkog tenora Fernanda Varelu, koji za sebe kaže da pripada generaciji koja želi stvarati nešto u potpunosti novo i drugačije, u rasponu od opere do pop i rock klasika.

Zanimljiviji glazbeni program od božićnog koncerta Sarah Brightman uistinu je teško zamisliti! U pratnji velikog orkestra publiku očekuje širok glazbeni spektar tradicionalnih božićnih pjesama i najvećih hitova Sarah Brightman poput svevremenskog „Time to Say Goodbye“, kojeg je izvodila s Andreom Bocellijem. Njen bogati opus, različiti glazbeni utjecaji i vrhunska produkcija jamstvo su glazbenog spektakla koji će obogatiti koncertnu sezonu Zagreba, ali i Hrvatske.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl, koji će se održati 21. prosinca 2017. godine u zagrebačkoj Areni, mogu se kupiti u sustavu Eventim ili na svim Eventim prodajnim mjestima.

Oglas

Komentiraj

komentari