U prvom dječjem gradu u Hrvatskoj krenuli upisi za petodnevni Ljetni kamp

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, organizira petodnevni Ljetni kamp za djecu koji će se tijekom ljetnih praznika održati u više termina. Maleni polaznici će u MiniPolisu biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima, a uz stručno vodstvo animatora proći će kroz 8 edukativnih radionica i trodnevnu školu tenisa.

Čvrsto vjerujući da vrijeme ispunjeno kvalitetnim i poticajnim sadržajima može postati snažna poluga psihofizičkog razvoja djece, MiniPolis je u suradnji s odgajateljima i psiholozima osmislio petodnevni Ljetni kamp koji će se tijekom ljetnih praznika održavati u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MiniPolis (@minipolis_zagreb)

Ljetni kamp podrazumijeva pet cjelodnevnih boravaka s uključenim obrocima, stručno vodstvo animatora, trodnevnu školu tenisa u Teniskom klubu Zagreb i 8 edukativnih radionica, među kojima je i atraktivna radionica robotike.  Radionice će se, kroz ekspertno
osmišljene scenarije i zabavne simulacije stvarnih situacija, odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa, unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

‘Dječji Ljetni kamp planiramo još od proljeća, a iza nas je čitava serija radnih i koordinacijskih sastanaka različitih disciplina jer je osmišljavanje programa koji nije samo zabava, već i poticaj psihofizičkom razvoju djece bio velik izazov’, izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MiniPolis (@minipolis_zagreb)

 ‘U razvoju Ljetnog kampa sudjelovali su vodeći pedagozi i odgajatelji, a konzultirali smo i nutricionistkinju koja je za nas pripremila uravnotežen petodnevni jelovnik s tri obroka dnevno temeljen na zdravim namirnicama. Vjerujem da smo postigli idealno balansiranu formulu razvoja, edukacije i zabave za djecu koja u MiniPolisu mogu postati što god požele’, dodala je Gašo.

Ljetni kamp u MiniPolisu odvija se po edukativnom konceptu učenja kroz igru kojeg su, pozitivnim stručnim mišljenjem, verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje. Kamp je namijenjen za djecu od navršene 4. godine, a prijave je moguće izvršiti na web stranicama ili na recepciji MiniPolisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MiniPolis (@minipolis_zagreb)

Kuća štednje

MiniPolis, uz ljetni kamp ima još jedan novitet. Nedavno je ovdje otvorena Kuća štednje u kojoj će djeca kroz igru i edukativne radionice stjecati osnove financijske pismenosti. Kuća štednje je osmišljena i uređena u partnerstvu MiniPolisa s Erste Plavim.

Ova prva financijska institucija u dječjem gradu nudi sadržaje koji će djeci omogućiti da u najranijoj dobi steknu osnove financijske pismenosti i razviju set ključnih vještina za odgovorno financijsko ponašanje.

MiniPolis, između ostalog, već ima vlastitu zračnu luku, vatrogasnu postaju, nogometni stadion i hitnu pomoć, a od sada će, tako, imati – štedionicu.

‘Otvaranje štedionice bio je logičan korak u razvoju i širenju MiniPolisa koji je ovim iskorakom postao još realističnija minijatura pravog grada’, izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MiniPolis (@minipolis_zagreb)

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar