Udruga poduzetnica – WECroatia započela svoj rad serijom radionica za žene poduzetnice

Neprofitna udruga poduzenica „WE Croatia – Udruga hrvatskih poduzetnica“  započela je sa svojim aktivnim djelovanjem te pokrenula seriju besplatnih radionica o financiranju ženskog poduzetništva.

Na radionicama na kojima okupljaju sve aktivne tvrtke, obrte i poduzeća, koja su u većinskom vlasništvu žena, pružaju se osnovne informacije o tome gdje se sve mogu pronaći različita sredstva i oblici financiranja te kakva sve podrška, namijenjena ženama u poduzetništvu, na tržištu već postoji.

Nakon uspješno održane radionice u Karlovcu na ovu temu, koja je okupila preko 30-tak zainteresiranih Karlovačkih poduzetnica, sljedeća radionica održat će se u Zagrebu, 3. ožujka 2016. godine s početkom u 9 sati, u Zagrebu, u prostorijama HGK Zagreb, Draškovićeva 45.

Na radionicama sudjeluju predstavnici HBOR-a, HAMAG-BICRO-a, HZZ-a i Grada Zagreba, koji sudionicama pružaju osnovne informacija o načinu i mogućnostima financiranja ženskog poduzetništva te raspoloživim oblicima poslovne podrške. U sklopu radionice predstavljaju se i osnovne smjernice za dobivanje poticaja kod samozapošljavanja i zapošljavanja, kao i mogućnosti dobivanja potpora iz nacionalnih izvora financiranja te EU fondova.

Sve zainteresirane poduzetnice mogu se prijaviti za sudjelovanje na stranicama „WE Croatia“ http://www.wecroatia.com/hr/dogadanja/3-ozujak-zagreb/.

Osim u Karlovcu i Zagrebu, udruga poduzetnica – WECroatia planira održati edukacije o financiranju i stimuliranju ženskog poduzetništva i u drugim gradovima, poput Pakraca, Požege i sl.

Svrha udruge WECroatia je motivirati i promovirati žensko poduzetništvo, pomoći poduzetnicama u boljem međusobnom povezivanju, dijeljenju informacija te pružanju mogućnosti usavršavanja kroz razne programe edukacije koje Udruga organizira i podržava.

Udruga poduzetnica – WECroatia osnovana je 2012. godine i okuplja žene poduzetnice, s ciljem promicanja i afirmacije uspješnih poduzetnica u Hrvatskoj. Želja im je pomoći ženama u poduzetništvu da informiranjem, neprekidnim usavršavanjem i međusobnim povezivanjem te povezivanjem s investitorima i mentorima, brže i jednostavnije grade svoj posao i promoviraju svoje rezultate.

Više informacija o samoj udruzi te kako postati članica možete pronaći na web stranici: www.wecroatia.com

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari