USPJEŠNA SURADNJA S UDRUGE KRIJESNICA i EKO TAXI-a

24. rujna 2018. Eko taxi poželio je dati svoj doprinos i pružiti pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, stoga će kroz posljednji tjedan u mjesecu rujnu, koji je posvećem poduzanju svijesto o malignim bolestima u dječjoj dobi, biti omogućen besplatan prijevoz svih članova Udruge Krijesnica na području Zagreba.

„Djeci je vrlo bitno pružiti siguran i brz prijevoz na liječenje kako bi se što manje izlagali mogućim zarazama i pripazili na slab imunitet koji je uvijek prisutan za vrijeme liječenja. Upravo zato Eko taxi odlučio je ostvariti suradnju i pružiti siguran i brz prijevoz članovima Udruge“ – rekao je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.  

Izuzev akcije koja će omogućiti besplatan prijevoz, Eko taxi ostvario je trajnu suradnju s Udrugom, te svim članovima tokom cijele godine pruža popust od 10% na njihove usluge.

„Suradnja s Eko taxijem kroz godine pokazala se vrlo traženom i cijenjenom od strane roditelja djece koja su u postupku liječenja od malignih bolesti, jer im pruža sigurnost i daje mogućnost da se posvete svojoj djeci i budu uz njih na putu od kuće prema bolnici i/ili obratno“ – rekao je Dragan Cvitić, suradnik u projektno-administrativnim poslovima Udruge Krijesnica.

Sigurnost i povjerenje uvijek su bile glavne odrednice uz koje se vezao Eko taxi, što su s godinama prepoznali i njegovi korisnici. Isto tako, svojim istupima i akcijama cilj je uvijek bio pomoći upravo onima kojima je najpotrebnije, a tada je ključno da oni mogu uživati i osloniti se na uslugu bez bojazni. Ovim putem pružit će se pomoć i podrška jednoj takvoj skupini, a istovremeno podići svijest u društvu vezano uz maligne bolesti, s kojima se bori znatan broj obitelj u Hrvatskoj.

Besplatna vožnja može se ostvariti pozivom na broj 1414, napomenom da se radi o Udruzi Krijesnica i pokazivanjem članske iskaznice vozaču.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari