VisioFocus – jedini termometar u svijetu koji projicira izmjerenu temperaturu na čelo

24.01.2018. – Kada se radi o zaštiti zdravlja obitelji, uvijek želimo odabrati ono najbolje i najsigurnije. Od prestižnih Thermofocus termometara stiže VisioFocus,najnapredniji medicinski termometar koji radi na udaljenost, projicira izmjerenu temperaturu na čelo i predstavlja nezamjenjiv dodatak svake kućne ljekarne.

Mjerenje temperature ne čini se kao zahtijevan zadatak, osim ako govorimo o djeci. Nemirni, puni energije, razigrani, razdražljivi i plačljivi – svaki roditelj jako dobro zna koliko to teško zna biti. Upravo zbog toga izuzetno je važno odabrati pouzdan toplomjer, a VisioFocus predstavlja revoluciju u svijetu termometara.

Najnapredniji termometar kojeg obitelj ili liječnik mogu posjedovati za precizno mjerenje tjelesne temperature, potpuno higijenski i bez dodirivanja kože, VisioFocus čita infra-crveno zračenje koje prirodno emitira površina kože i izračunava temperature cijelog tijela. Ovaj beskontaktni termometar preporučuju pedijatri i liječnici, a roditeljima omogućuje da jednostavno i lako, ali ujedno i brzo i precizno djetetu izmjere temperaturu, bez da mu ometaju san.

Kada govorimo o mjerenju temperature na daljinu, jedna od najvažnijih stvari je točna udaljenost od kože. Naime, ako je udaljenost ispravna, temperatura je točna, a upravo iz tog razloga brojni termometri daju različite, netočne rezultate. Kada mjerimo temperaturu želimo biti sigurni i precizni, a zahvaljujući patentiranom sustavu ciljanja, VisioFocus jasno pokazuje ispravnu udaljenost i točnu točku za precizno mjerenje.

Posebna značajka ovog termometra je da prikazuje temperaturu izravno na čelu ili na bilo kojoj drugoj površini. Naime, osim temperature tijela ovim termometrom moguće je mjeriti i temperature bilo kojeg objekta, tekućine koja se kreće od 1 do 80°C poput hrane, bočice za hranjenje, kupke, temperature kože, sobne temperature ali i temperature vina, kave i slično. Znatno olakšavajući svakodnevne radnje VisioFocus savršeno se uklapa u svakodnevan obiteljski život. A za obitelji u pokretu idealan odabir je termometar VisioFocus mini  – malen, pouzdan i pri ruci u svakom trenutku.

Mjerni sustav koji koristi VisioFocus razvijen je i testiran u suradnji s klinikom za pedijatriju “De Marchi” (Sveučilište u Milanu), a uz ThermoFocus trenutno se koristi u brojnim kvalificiranim centrima u Americi, Europi, Aziji, Africi, Bliskom Istoku i Oceanije.

VisioFocus potražite u ljekarnama PrimaPharme.

Više informacija dostupno je na linku: www.visiofocus.com

Oglas

Komentiraj

komentari